tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Kütüphaneyi Ziyaret Ederek Öğrencilerle Buluştu

Manşet 26.11.2023 - 00:05, Güncelleme: 25.11.2023 - 10:30 414+ kez okundu.
 

Kütüphaneyi Ziyaret Ederek Öğrencilerle Buluştu

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Savaş, vize haftası süresince 7/24 açık olan Merkez Kütüphaneyi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Savaş, öğrencilerle daha yakın bir iletişim kurmak ve onların akademik süreçlerine destek olmak amacıyla vize haftası boyunca Merkez Kütüphaneyi ziyaret etti. Merkez Kütüphane, vize döneminde öğrencilere yoğun bir çalışma ortamı sunarak, onların verimli bir şekilde çalışmalarını sağlıyor. Rektör Prof. Ekrem Savaş, ziyaret sırasında öğrencilerle birebir sohbetler gerçekleştirerek, derslerini, çalışmalarını ve genel olarak akademik süreçlerini konuştu. Bu anlamlı ziyaret, üniversite yönetimi ile öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan bir adım olarak kayıtlara geçti. (EMİNE YETİM)
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Savaş, vize haftası süresince 7/24 açık olan Merkez Kütüphaneyi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Ekrem Savaş, öğrencilerle daha yakın bir iletişim kurmak ve onların akademik süreçlerine destek olmak amacıyla vize haftası boyunca Merkez Kütüphaneyi ziyaret etti.

Merkez Kütüphane, vize döneminde öğrencilere yoğun bir çalışma ortamı sunarak, onların verimli bir şekilde çalışmalarını sağlıyor.

Rektör Prof. Ekrem Savaş, ziyaret sırasında öğrencilerle birebir sohbetler gerçekleştirerek, derslerini, çalışmalarını ve genel olarak akademik süreçlerini konuştu.

Bu anlamlı ziyaret, üniversite yönetimi ile öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan bir adım olarak kayıtlara geçti.

(EMİNE YETİM)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.