tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

MİLLETVEKİLİ TUĞRUL, ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Manşet 24.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:45 565+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ TUĞRUL, ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Uşak Sosyal Politikalar Başkanlığının Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu program kapsamında, Altı Nokta Körler Derneği Uşak Şubesini AK Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul ziyarette bulundu.
Milletvekili Fahrettin Tuğrul, tüm engelli kardeşlerimizin farkında olduklarını ve engelleri birlikte aşmak için her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Altı Nokta Körler Derneği görme engellilerin kendine yeterli, üretken ve toplumla kaynaşabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, sosyal, eğitsel, kültürel ve mesleki sorunlarına çözüm yolları üretmek amacıyla 1950 yılında kurulmuş köklü bir dernek olup, engelliliğe dayalı ayrımcılıkla mücadele edilmesi; Körlerin çağdaş, demokratik, laik eğitiminin ve düzeylerinin yükseltilmesi ve onların topluma diğer yurttaşlarla eşit haklara ve yaşam standartlarına sahip bireyler olarak tam ve eşit katılımlarının gerçekleştirilmesini amaçlayan kuruluştur. Uşak AK Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul, ‘’AK Parti Uşak Sosyal Politikalar Başkanlığımızın Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu program kapsamında, Altı Nokta Körler Derneği Uşak Şubesini ziyarette bulunduk. Tüm engelli kardeşlerimizin farkındayız ve engelleri birlikte aşmak için her zaman yanlarındayız.’’ Dedi.
AK Parti Uşak Sosyal Politikalar Başkanlığının Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu program kapsamında, Altı Nokta Körler Derneği Uşak Şubesini AK Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul ziyarette bulundu.

Milletvekili Fahrettin Tuğrul, tüm engelli kardeşlerimizin farkında olduklarını ve engelleri birlikte aşmak için her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Altı Nokta Körler Derneği görme engellilerin kendine yeterli, üretken ve toplumla kaynaşabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, sosyal, eğitsel, kültürel ve mesleki sorunlarına çözüm yolları üretmek amacıyla 1950 yılında kurulmuş köklü bir dernek olup, engelliliğe dayalı ayrımcılıkla mücadele edilmesi; Körlerin çağdaş, demokratik, laik eğitiminin ve düzeylerinin yükseltilmesi ve onların topluma diğer yurttaşlarla eşit haklara ve yaşam standartlarına sahip bireyler olarak tam ve eşit katılımlarının gerçekleştirilmesini amaçlayan kuruluştur.

Uşak AK Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul, ‘’AK Parti Uşak Sosyal Politikalar Başkanlığımızın Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu program kapsamında, Altı Nokta Körler Derneği Uşak Şubesini ziyarette bulunduk. Tüm engelli kardeşlerimizin farkındayız ve engelleri birlikte aşmak için her zaman yanlarındayız.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.