tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

OEDAŞ, BAŞKAN YALIM’I ZİYARET ETTİ

Manşet 12.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 11.06.2024 - 16:13 833 kez okundu.
 

OEDAŞ, BAŞKAN YALIM’I ZİYARET ETTİ

Ziyarette, Uşak’ın elektrik altyapısı ve enerji projeleri ele alındı.
Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ)Eskişehir Direktörü Muzaffer Yalçın ve beraberindeki heyet, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Uşak’ın elektrik altyapısı ve enerji ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Özkan Yalım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, OEDAŞ'ın çalışmalarına olan desteklerinin devamını diledi.Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yaptığı açıklamada, “Eskişehir OEDAŞ Direktörü Sayın Muzaffer Yalçın’ı, OEDAŞ Uşak İl Müdürü Sayın Ayhan Turan’ı, Uşak OEDAŞ yöneticileri Sayın Devrim Helvacıoğlu’nu ve Sayın Erdemir Boran’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.    
Ziyarette, Uşak’ın elektrik altyapısı ve enerji projeleri ele alındı.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ)Eskişehir Direktörü Muzaffer Yalçın ve beraberindeki heyet, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Uşak’ın elektrik altyapısı ve enerji ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Özkan Yalım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, OEDAŞ'ın çalışmalarına olan desteklerinin devamını diledi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yaptığı açıklamada, “Eskişehir OEDAŞ Direktörü Sayın Muzaffer Yalçın’ı, OEDAŞ Uşak İl Müdürü Sayın Ayhan Turan’ı, Uşak OEDAŞ yöneticileri Sayın Devrim Helvacıoğlu’nu ve Sayın Erdemir Boran’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.