tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

OEDAŞ’TAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

Manşet 01.07.2024 - 00:00, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:00 627 kez okundu.
 

OEDAŞ’TAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

OEDAŞ Uşak çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu
Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ’ın Uşak İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, “Kan bağışı sürekli bir ihtiyaç, dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi. Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Uşak İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. İl Müdürlüğü’nün önündeki alanda konumlanan mobil kan bağışı aracında gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra kan veren çalışanlar, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti. Ayhan Turan: “Kan ihtiyacını karşılarken farkındalık yaratmayı da hedefledik” OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan kan bağışı hakkında, “Bizim veya yakınlarımızın acil bir durum nedeniyle kan ihtiyacı olduğunda, kan bağışlamanın ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Halbuki bugün bizim, yarın hiç tanımadığımız bir kişinin mutlaka kana ihtiyacı olabiliyor yani kan bağışı sürekli bir ihtiyaç. Dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Üstelik bir ünite kan bağışı ile üç farklı ihtiyaç sahibinin tedavisine katkıda bulunmak mümkün. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.  
OEDAŞ Uşak çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ’ın Uşak İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, “Kan bağışı sürekli bir ihtiyaç, dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Uşak İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. İl Müdürlüğü’nün önündeki alanda konumlanan mobil kan bağışı aracında gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra kan veren çalışanlar, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

Ayhan Turan: “Kan ihtiyacını karşılarken farkındalık yaratmayı da hedefledik”

OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan kan bağışı hakkında, “Bizim veya yakınlarımızın acil bir durum nedeniyle kan ihtiyacı olduğunda, kan bağışlamanın ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Halbuki bugün bizim, yarın hiç tanımadığımız bir kişinin mutlaka kana ihtiyacı olabiliyor yani kan bağışı sürekli bir ihtiyaç. Dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Üstelik bir ünite kan bağışı ile üç farklı ihtiyaç sahibinin tedavisine katkıda bulunmak mümkün. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.