tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Öğrencilerden ‘Pis Sigara’ tiyatro gösterisi

Manşet 19.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 18.05.2024 - 15:53 920+ kez okundu.
 

Öğrencilerden ‘Pis Sigara’ tiyatro gösterisi

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında anlamlı bir projeye imza attı.
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, Uşak Mehmetçik İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri ile birlikte madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla "Pis Sigara" adlı bir tiyatro gösterisi düzenledi. Gösteri, Mehmetçik İlkokulu konferans salonunda sergilendi. Öğrencilerin büyük bir özveri ile hazırladığı gösteri, sigara bağımlılığının oluşum sürecini ele aldı. Hem bilgilendirici hem de eğitici bir içerik sunan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, projeleri hakkında yaptıkları açıklamada, tiyatro gösterisinin amacının erken yaşta farkındalık yaratmak ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak olduğunu belirttiler. Proje kapsamında, çocuklarla yapılan çalışmaların ve tiyatro hazırlıkları sürecinde de öğrencilerin konuya olan bilincinin arttığını gözlemlediklerini ifade ettiler. Etkinlik sonunda ise, gösteride yer alan öğrencilere katkılarından dolayı hediyeler verildi.  
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında anlamlı bir projeye imza attı.

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, Uşak Mehmetçik İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri ile birlikte madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla "Pis Sigara" adlı bir tiyatro gösterisi düzenledi. Gösteri, Mehmetçik İlkokulu konferans salonunda sergilendi. Öğrencilerin büyük bir özveri ile hazırladığı gösteri, sigara bağımlılığının oluşum sürecini ele aldı. Hem bilgilendirici hem de eğitici bir içerik sunan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Halil Hüseyin Şimşek, Gül Nihal Sağlam ve Zelal Ersoy, projeleri hakkında yaptıkları açıklamada, tiyatro gösterisinin amacının erken yaşta farkındalık yaratmak ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak olduğunu belirttiler. Proje kapsamında, çocuklarla yapılan çalışmaların ve tiyatro hazırlıkları sürecinde de öğrencilerin konuya olan bilincinin arttığını gözlemlediklerini ifade ettiler. Etkinlik sonunda ise, gösteride yer alan öğrencilere katkılarından dolayı hediyeler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.