tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Öğretim Üyesinin Büyük Başarısı

Manşet 07.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.06.2024 - 11:15 806 kez okundu.
 

Öğretim Üyesinin Büyük Başarısı

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Evrim Özeskici, Uluslararası Intersport Ultimate Cunda Aquatlon Yarışına Katıldı.
Uluslararası Intersport Ultimate Cunda tarafından Cunda Adası’nda düzenlenen Aquatlon yarışında (12 kilometre koşu ve 2 kilometre yüzme yarışı), Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Doç. Evrim Özeskici genel klasmanda 160 yarışçı arasından 15’inci, yaş kategorisinde ise 6. olarak bitirdi. Uşak Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Antrenör Mustafa Alpaslan Onur ise genel klasmanda 34’üncü, yaş kategorisinde ise 11. olarak bitirdi.  
Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Evrim Özeskici, Uluslararası Intersport Ultimate Cunda Aquatlon Yarışına Katıldı.

Uluslararası Intersport Ultimate Cunda tarafından Cunda Adası’nda düzenlenen Aquatlon yarışında

(12 kilometre koşu ve 2 kilometre yüzme yarışı), Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Doç. Evrim Özeskici genel klasmanda 160 yarışçı arasından 15’inci, yaş kategorisinde ise 6. olarak bitirdi. Uşak Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Antrenör Mustafa Alpaslan Onur ise genel klasmanda 34’üncü, yaş kategorisinde ise 11. olarak bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.