tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

OKUL KÜTÜPHANESİNE KAZANDIRILDI

Manşet 17.12.2023 - 00:05, Güncelleme: 16.12.2023 - 10:45 570+ kez okundu.
 

OKUL KÜTÜPHANESİNE KAZANDIRILDI

Ulubey Avgan İlk ve Ortaokulunda Kütüphane Açılışı Yapıldı.
Ulubey ilçemizde Kitap Kumbaram Projesi kapsamında 3500 adet kitap Avgan ilköğretim-ortaokul kütüphanesine kazandırıldı. Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada,‘’Valimiz Sayın Dr. Turan ERGÜN’ün eşi Sayın Hülya ERGÜN Hanımefendi, Ulubey Kaymakamı Sayın İbrahim COŞKUNASLAN, Ulubey Belediye Başkanı Sayın Veli KOÇLU, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve “Kitap Kumbaram Projesi” ile 3500 adet kitabı okul kütüphanesine kazandırarak destek olan öğretmenimiz Gönül KOVAN GÜRÜKAN’ın katılımlarıyla Avgan İlk ve Ortaokulu Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.’’ Denildi.
Ulubey Avgan İlk ve Ortaokulunda Kütüphane Açılışı Yapıldı.

Ulubey ilçemizde Kitap Kumbaram Projesi kapsamında 3500 adet kitap Avgan ilköğretim-ortaokul kütüphanesine kazandırıldı.

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada,‘’Valimiz Sayın Dr. Turan ERGÜN’ün eşi Sayın Hülya ERGÜN Hanımefendi, Ulubey Kaymakamı Sayın İbrahim COŞKUNASLAN, Ulubey Belediye Başkanı Sayın Veli KOÇLU, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve “Kitap Kumbaram Projesi” ile 3500 adet kitabı okul kütüphanesine kazandırarak destek olan öğretmenimiz Gönül KOVAN GÜRÜKAN’ın katılımlarıyla Avgan İlk ve Ortaokulu Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.’’ Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.