tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

OKUL’DA YANGIN ÇIKTI

Manşet 07.12.2023 - 00:05, Güncelleme: 06.12.2023 - 13:46 627+ kez okundu.
 

OKUL’DA YANGIN ÇIKTI

İlimizde Muzaffer Mert İlkokulunda hizmetli odasından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
112 Acil’e yapılan ihbar ile okula çok sayıda emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Öğrenciler okuldan tahliye edilirken, olayı duyan Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel olay yerine geldi. Okulda incelemelerde bulunan Yücel, okulda eğitime bir gün ara verildiğini söyledi. Hizmetli S. E. Dumandan etkilenirken ambulansta tedavisi yapıldı.    
İlimizde Muzaffer Mert İlkokulunda hizmetli odasından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

112 Acil’e yapılan ihbar ile okula çok sayıda emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Öğrenciler okuldan tahliye edilirken, olayı duyan Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel olay yerine geldi. Okulda incelemelerde bulunan Yücel, okulda eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

Hizmetli S. E. Dumandan etkilenirken ambulansta tedavisi yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.