tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

“Oyuncu (Ben-Feuerbach)” adlı oyun Uşak’ta Gösterime Giriyor

Manşet 10.02.2024 - 00:05, Güncelleme: 09.02.2024 - 23:24 903+ kez okundu.
 

“Oyuncu (Ben-Feuerbach)” adlı oyun Uşak’ta Gösterime Giriyor

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmir Devlet Tiyatrosu Oyuncularının sahneleyeceği "Oyuncu (Ben-Feuerbach)” adlı oyun 13-14 Şubat tarihlerinde saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezi’nde Uşaklı tiyatro severlerin gösterimine sunulacak.
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; biletlerin Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası’ndan temin edilebileceği, bilet fiyatlarının öğrenci 30 TL ve sivil 45 TL olduğu belirtildi. OYUNUN ÖZETİ: Oyuncu (Ben-Feuerbach) sahnelerden yedi yıl boyunca uzak kalan bir oyuncunun varoluş mücadelesini anlatıyor. Bir oyunda verilecek rol için seçme sınavına gelen oyuncu, sahnede anılarla örülü içsel bir yolculuğa çıkar. Oyun, yüzeyde bir seçme sınavını anlatır gibi görünse de daha derinde bir oyuncunun yaşadığı sorunları, o sorunlarla mücadelesini, o mücadelesindeki yalnızlığını ve ötekileştirilmesini anlatır. Oyunculuk ve tiyatro üstüne görüşleriyle sahnede var olmak isteyen ve tiyatroya hayatını feda eden oyuncu, rejisörü beklerken, asistanla konuşmaya başlar ve oyunlar geliştirir. Aslında her oyun bir iç dökme isteğidir. Ama attığı her adımda, oynadığı her oyunda önemli sırrını da saklamak zorundadır.  
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmir Devlet Tiyatrosu Oyuncularının sahneleyeceği "Oyuncu (Ben-Feuerbach)” adlı oyun 13-14 Şubat tarihlerinde saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezi’nde Uşaklı tiyatro severlerin gösterimine sunulacak.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; biletlerin Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası’ndan temin edilebileceği, bilet fiyatlarının öğrenci 30 TL ve sivil 45 TL olduğu belirtildi.

OYUNUN ÖZETİ:

Oyuncu (Ben-Feuerbach) sahnelerden yedi yıl boyunca uzak kalan bir oyuncunun varoluş mücadelesini anlatıyor. Bir oyunda verilecek rol için seçme sınavına gelen oyuncu, sahnede anılarla örülü içsel bir yolculuğa çıkar. Oyun, yüzeyde bir seçme sınavını anlatır gibi görünse de daha derinde bir oyuncunun yaşadığı sorunları, o sorunlarla mücadelesini, o mücadelesindeki yalnızlığını ve ötekileştirilmesini anlatır. Oyunculuk ve tiyatro üstüne görüşleriyle sahnede var olmak isteyen ve tiyatroya hayatını feda eden oyuncu, rejisörü beklerken, asistanla konuşmaya başlar ve oyunlar geliştirir. Aslında her oyun bir iç dökme isteğidir. Ama attığı her adımda, oynadığı her oyunda önemli sırrını da saklamak zorundadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.