tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

ÖZKAN YALIM, ÖZLEM BECEREK’İ KUTLADI

Manşet 12.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 11.03.2024 - 15:05 774+ kez okundu.
 

ÖZKAN YALIM, ÖZLEM BECEREK’İ KUTLADI

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Avrupa Atmalar Şampiyonasında altın madalya kazanan Özlem Becerek’i kutladı.
CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım sosyal medya hesabından başarılı sporcumuz için şu paylaşımı yaptı. ‘’Uşak’lı hemşehrilerimiz ekonomik olarak zor günler yaşadığımız bu günlerde bizleri sevindiriyorlar. Uşak İlimizin gururu Avrupa Şampiyonu oldu. Uşaklı Milli Sporcumuz Özlem Becerek, U23 Avrupa Şampiyonu oldu Portekiz’in Leiria Kentinde Avrupa Atmalar sporu Şampiyonasında U23 kategorisi disk atma branşında Avrupa Şampiyonu olarak yüzümüzü güldürdü. Şampiyonuz Uşaklılar. Altın madalyayı Ülkemize ve Uşak'a kazandırdı! Uşak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuzu, ailesini ve tüm teknik ekibini tebrik ediyoruz.’’ Dedi.
CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Avrupa Atmalar Şampiyonasında altın madalya kazanan Özlem Becerek’i kutladı.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım sosyal medya hesabından başarılı sporcumuz için şu paylaşımı yaptı.

‘’Uşak’lı hemşehrilerimiz ekonomik olarak zor günler yaşadığımız bu günlerde bizleri sevindiriyorlar.

Uşak İlimizin gururu Avrupa Şampiyonu oldu. Uşaklı Milli Sporcumuz Özlem Becerek, U23 Avrupa Şampiyonu oldu

Portekiz’in Leiria Kentinde Avrupa Atmalar sporu Şampiyonasında U23 kategorisi disk atma branşında Avrupa Şampiyonu olarak yüzümüzü güldürdü. Şampiyonuz Uşaklılar. Altın madalyayı Ülkemize ve Uşak'a kazandırdı!

Uşak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuzu, ailesini ve tüm teknik ekibini tebrik ediyoruz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.