tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

‘’SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM’’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Manşet 17.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:56 1386+ kez okundu.
 

‘’SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM’’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Uşak Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" tiyatro oyunu Uşak’lı Tiyatro severlerden tam not aldı.
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenen ve Yönetmeni Kamil Yılmaz olan 2 perde olarak oynanan oyun nostaljik ve büyüleyici bir Yeşilçam komedisi içinde yolculuk yaptırdı. Atatürk Kültür Merkezi 1 nolu salonda Uşaklılarla buluşan oyun izleyicileri kahkahaya boğdu. Bu tür oynanan tiyatro eserlerini daha sık bir şekilde görmek istediklerini belirten tiyatro severler oyuncuları alkışlarıyla ödüllendirdiler.
Uşak Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" tiyatro oyunu Uşak’lı Tiyatro severlerden tam not aldı.

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenen ve Yönetmeni Kamil Yılmaz olan 2 perde olarak oynanan oyun nostaljik ve büyüleyici bir Yeşilçam komedisi içinde yolculuk yaptırdı.

Atatürk Kültür Merkezi 1 nolu salonda Uşaklılarla buluşan oyun izleyicileri kahkahaya boğdu. Bu tür oynanan tiyatro eserlerini daha sık bir şekilde görmek istediklerini belirten tiyatro severler oyuncuları alkışlarıyla ödüllendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.