tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Sosyoloji Öğrencileri Tezlerini Sundu

Manşet 10.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 09.06.2024 - 13:28 775 kez okundu.
 

Sosyoloji Öğrencileri Tezlerini Sundu

Uşak Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından "Sosyoloji Seminerleri/10 - Öğrenci Tez Sunumları" 6 Haziran 2024 tarihinde Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Doğan Hatun’un açılış konuşmasıyla başlayan program iki ana bir ara oturum şeklinde gerçekleştirildi. Ruveyda Şendoğan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Sosyolojide Metodoloji ve Saha Uygulamaları” isimli ilk oturumda Fatma Ünlü "Yeraltı Sularının Adaletsiz Dağılımı: Uşak Koyunbeyli Köyü Örneği", Canan İnan "Toplumsal Gerçekçilik Perspektifinden: Mahsun Kırmızıgül Filmleri", Eda Meriç "Hazzın İkinci El Hali: Eski Giysiler, Yeni Heyecanlar" ve Ayşe Demirhan "Beden ve İktidar Bağlamında Kadınların Toplumsal Cinsiyet Rollerini Benimsemesi Üzerine Bir Soruşturma” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi. Ara oturum ise Ceyda Doğru moderatörlüğünde yapıldı. Bu oturumda Özlem Mutlu "Anneliği Yeniden Düşünmek" (TÜBİTAK 2209-A kapsamında, desteklenmiş proje) başlıklı sunum ile dinleyicilerin karşısına çıktı. “Gençliği Farklılıklar Üzerinden Düşünmek: Kesişimler, Ayrımlar, Benzerlikler, Gerilimler” başlıklı ikinci oturumu ise Özlem Mutlu yönetti. İkinci oturumda Necla Yazbahar "Göç Olgusu Milliyetçi Söylemi Dönüştürür mü?", Hacer Okumuş "Boş Zamanın Devrimci Gücü Var mıdır?”, Altunay Demir "Gelecek Bugünü Duygusal Olarak Nasıl Etkiler?” ve Elif Çatı "Aşk Her şeyi Değiştirir mi?” başlıklı sunumlar yaptı.  
Uşak Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından "Sosyoloji Seminerleri/10 - Öğrenci Tez Sunumları" 6 Haziran 2024 tarihinde Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Doğan Hatun’un açılış konuşmasıyla başlayan program iki ana bir ara oturum şeklinde gerçekleştirildi. Ruveyda Şendoğan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Sosyolojide Metodoloji ve Saha Uygulamaları” isimli ilk oturumda Fatma Ünlü "Yeraltı Sularının Adaletsiz Dağılımı: Uşak Koyunbeyli Köyü Örneği", Canan İnan "Toplumsal Gerçekçilik Perspektifinden: Mahsun Kırmızıgül Filmleri", Eda Meriç "Hazzın İkinci El Hali: Eski Giysiler, Yeni Heyecanlar" ve Ayşe Demirhan "Beden ve İktidar Bağlamında Kadınların Toplumsal Cinsiyet Rollerini Benimsemesi Üzerine Bir Soruşturma” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi.

Ara oturum ise Ceyda Doğru moderatörlüğünde yapıldı. Bu oturumda Özlem Mutlu "Anneliği Yeniden Düşünmek" (TÜBİTAK 2209-A kapsamında, desteklenmiş proje) başlıklı sunum ile dinleyicilerin karşısına çıktı. “Gençliği Farklılıklar Üzerinden Düşünmek: Kesişimler, Ayrımlar, Benzerlikler, Gerilimler” başlıklı ikinci oturumu ise Özlem Mutlu yönetti. İkinci oturumda Necla Yazbahar "Göç Olgusu Milliyetçi Söylemi Dönüştürür mü?", Hacer Okumuş "Boş Zamanın Devrimci Gücü Var mıdır?”, Altunay Demir "Gelecek Bugünü Duygusal Olarak Nasıl Etkiler?” ve Elif Çatı "Aşk Her şeyi Değiştirir mi?” başlıklı sunumlar yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.