tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

TBMM’DE MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ’TEN UNCU’YA SERT TEPKİ

Manşet 27.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:12 839 kez okundu.
 

TBMM’DE MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ’TEN UNCU’YA SERT TEPKİ

2024 Avrupa maçı sonrası Portekiz’i destekleyen eski HDP Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’yu, AK Parti Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş sert sözlerle eleştirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş, Türkiye-Portekiz maçında yenilgimizin ardından HDP 25. ve 26. dönem Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’nun Portekiz’i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla desteklemesini nefretle kınadı. 2024 Avrupa maçı sonrası Portekiz’i destekleyen eski HDP Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’yu, AK Parti Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş sert sözlerle eleştirdi. Güneş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul’unda Türkiye-Portekiz Milli maçında Türkiye milli takımının mağlubiyetine sevinen eski HDP milletvekili Ferhat Uncu’nun Portekiz takımını kutlamasına dair görüşlerini ifade etti. AK Partili Güneş yaptığı konuşmada; “22 Haziran 2024 tarihinde, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemeleri maçlarında Türkiye milli takımımız Portekiz milli takımı karşılaştı. Maalesef milli takımımız 3-0 yenildi. Hepimiz çok üzüldük. Bu tip maçlarda yenebiliriz, yenilebiliriz. Yendiğimiz zaman seviniriz, yenildiğimiz zaman da milletçe üzülürüz. Cumartesi oynanan maçta Portekiz takımı milli takımımıza gol atınca bizler milletçe üzülürken sevinenler vardı. Bunlardan biri de HDP 25. ve 26. dönem Şırnak milletvekili Ferhat Uncu idi. Ferhat Uncu attığı bu tweetle sadece kendisinin değil aynı zaman da HDP’nin de duygu, düşünce ve ruh haline tercüman olmuştur. Bu olay Türk milletinin bir unsuru olmaktan ziyade Türkiye düşmanları ile birlikte hareket ettiklerini gün yüzüne çıkarmıştır. Bu milletin ekmeğini yiyip başkalarının kılıcını sallayanları nefretle kınıyor, genel kurulu saygıyla selamlıyorum” dedi.  
2024 Avrupa maçı sonrası Portekiz’i destekleyen eski HDP Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’yu, AK Parti Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş, Türkiye-Portekiz maçında yenilgimizin ardından HDP 25. ve 26. dönem Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’nun Portekiz’i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla desteklemesini nefretle kınadı. 2024 Avrupa maçı sonrası Portekiz’i destekleyen eski HDP Şırnak milletvekili Ferhat Uncu’yu, AK Parti Uşak milletvekili Dr. İsmail Güneş sert sözlerle eleştirdi. Güneş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul’unda Türkiye-Portekiz Milli maçında Türkiye milli takımının mağlubiyetine sevinen eski HDP milletvekili Ferhat Uncu’nun Portekiz takımını kutlamasına dair görüşlerini ifade etti.

AK Partili Güneş yaptığı konuşmada; “22 Haziran 2024 tarihinde, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemeleri maçlarında Türkiye milli takımımız Portekiz milli takımı karşılaştı. Maalesef milli takımımız 3-0 yenildi. Hepimiz çok üzüldük. Bu tip maçlarda yenebiliriz, yenilebiliriz. Yendiğimiz zaman seviniriz, yenildiğimiz zaman da milletçe üzülürüz. Cumartesi oynanan maçta Portekiz takımı milli takımımıza gol atınca bizler milletçe üzülürken sevinenler vardı. Bunlardan biri de HDP 25. ve 26. dönem Şırnak milletvekili Ferhat Uncu idi. Ferhat Uncu attığı bu tweetle sadece kendisinin değil aynı zaman da HDP’nin de duygu, düşünce ve ruh haline tercüman olmuştur. Bu olay Türk milletinin bir unsuru olmaktan ziyade Türkiye düşmanları ile birlikte hareket ettiklerini gün yüzüne çıkarmıştır. Bu milletin ekmeğini yiyip başkalarının kılıcını sallayanları nefretle kınıyor, genel kurulu saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.