tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

TDV UŞAK ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN YANGINA MÜDAHALEYE DESTEK

Manşet 25.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 25.06.2024 - 09:57 568 kez okundu.
 

TDV UŞAK ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN YANGINA MÜDAHALEYE DESTEK

Uşak'ın Köprübaşı Köyü'nde başlayarak ormanlık alana sıçrayan ve günlerce yanan orman yangınına Türkiye Diyanet Vakfı ekipleri de destek verdi.
Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın sebebiyle bazı evler tahliye edildi. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale etti. 2 gün aralıksız devam eden yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangına, Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin hava ve karadan müdahalesinin yanı sıra Uşak İtfaiyesi ekipleri, İl Özel İdaresi ekipleri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi ekipleri, AFAD ekipleri, Eğitimli STK Ekipleri ve çevre illerden gelen arazöz takviyesi ile müdahale edildi. Türkiye Diyanet Vakfı Uşak Arama-Kurtarma ekibi de hemen yangın bölgesine intikal ederek söndürme çalışmalarına, katılım sağladı. Bazı mevkilerdeki evlerin tahliyesine karar verilmesiyle vatandaşlar ve evlerinde bulunan evcil hayvanların çıkarılarak güvenli noktada oluşturulan koordinasyon merkezine intikalleri sağlandı. Ayrıca Uşak İl Müftülüğü Personelinden oluşan TDV Uşak Arama-Kurtarma ekibi ve TDV Gönüllüleri Kızılay ile birlikte söndürme faaliyeti sürdüren sahadaki tüm ekiplere iki gün boyunca çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunup soğutma çalışmalarına destek oldu.  
Uşak'ın Köprübaşı Köyü'nde başlayarak ormanlık alana sıçrayan ve günlerce yanan orman yangınına Türkiye Diyanet Vakfı ekipleri de destek verdi.

Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın sebebiyle bazı evler tahliye edildi. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale etti. 2 gün aralıksız devam eden yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangına, Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin hava ve karadan müdahalesinin yanı sıra Uşak İtfaiyesi ekipleri, İl Özel İdaresi ekipleri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi ekipleri, AFAD ekipleri, Eğitimli STK Ekipleri ve çevre illerden gelen arazöz takviyesi ile müdahale edildi. Türkiye Diyanet Vakfı Uşak Arama-Kurtarma ekibi de hemen yangın bölgesine intikal ederek söndürme çalışmalarına, katılım sağladı.

Bazı mevkilerdeki evlerin tahliyesine karar verilmesiyle vatandaşlar ve evlerinde bulunan evcil hayvanların çıkarılarak güvenli noktada oluşturulan koordinasyon merkezine intikalleri sağlandı. Ayrıca Uşak İl Müftülüğü Personelinden oluşan TDV Uşak Arama-Kurtarma ekibi ve TDV Gönüllüleri Kızılay ile birlikte söndürme faaliyeti sürdüren sahadaki tüm ekiplere iki gün boyunca çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunup soğutma çalışmalarına destek oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.