tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

ULUBEY’DE DİPLOMA VE KEP HEYECANI

Manşet 20.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 19.06.2024 - 14:01 674 kez okundu.
 

ULUBEY’DE DİPLOMA VE KEP HEYECANI

Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Töreni protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.
Tören heyecan ve mutluluğu bir arada yaşayan öğrencilere diplomaları verilerek havaya kep atmaları ile son buldu. Programa Ulubey Kaymakamı İbrahim Çoşkunaslan, Belediye Başkanı Veli Koçlu, Okul Müdürü Ahmet Kumaş, kurum amirleri, öğretim üyeleri, öğrenci ve öğrenci yakınları katıldı. Ulubey Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Ulubey Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni programına Kaymakamımız İbrahim Coşkunaslan, Belediye Başkanı Veli Koçlu, Ulubey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kumaş, kurum amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Kaymakamımız İbrahim Coşkunaslan mezun olacak olan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere başarı temennilerinde bulundu. Dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrencilerin keplerini fırlatmalarından sonra tören sona erdi” denildi.  
Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Töreni protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.

Tören heyecan ve mutluluğu bir arada yaşayan öğrencilere diplomaları verilerek havaya kep atmaları ile son buldu. Programa Ulubey Kaymakamı İbrahim Çoşkunaslan, Belediye Başkanı Veli Koçlu, Okul Müdürü Ahmet Kumaş, kurum amirleri, öğretim üyeleri, öğrenci ve öğrenci yakınları katıldı. Ulubey Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “ Ulubey Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni programına Kaymakamımız İbrahim Coşkunaslan, Belediye Başkanı Veli Koçlu, Ulubey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kumaş, kurum amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Kaymakamımız İbrahim Coşkunaslan mezun olacak olan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere başarı temennilerinde bulundu. Dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrencilerin keplerini fırlatmalarından sonra tören sona erdi” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.