tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Üniversitede Afiş Yarışması Sergisi

Manşet 08.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 08.06.2024 - 15:11 873 kez okundu.
 

Üniversitede Afiş Yarışması Sergisi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri Afiş Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni Düzenledi
Uşak, 31 Mayıs 2024 - Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Gamze Batur ,Özgür Özalp, Fatih Başarı ,Dilara Koç ,Miraç Büyükerdoğan,  tarafından düzenlenen afiş yarışması sergisi ve ödül töreni, saat 13.00'te Uşak Üniversitesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin yaratıcı yeteneklerini sergilediği etkinlik, büyük ilgi gördü. Yarışmaya katılan öğrenciler Halkla İlişkiler kampanyası ve Halkla İlişkiler Sosyal sorumluluk dersleri kapsamında hazırladıkları afişlerle jürinin karşısına çıktı. Toplamda 14 afişin sergilendiği etkinlikte, jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek dereceye giren eserler belirlendi. Öğrencilere başarılarından dolayı plaketler verildi ve sponsor olan Buckin, İncir, Alis, Öncü'den hediye çekleriyle ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Sezgin , öğrencilerin yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yönelik bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Etkinlik, ödül töreninin ardından öğrencilerin eserlerinin incelenmesiyle sona erdi. Katılımcılar, sergilenen afişleri ilgiyle izleyerek öğrencilerin yaratıcı çalışmalarını takdir etti. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu tür etkinliklerle öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymalarını ve kendilerini geliştirmelerini desteklemeye devam edeceğini belirtti.
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri Afiş Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni Düzenledi

Uşak, 31 Mayıs 2024 - Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Gamze Batur ,Özgür Özalp, Fatih Başarı ,Dilara Koç ,Miraç Büyükerdoğan,  tarafından düzenlenen afiş yarışması sergisi ve ödül töreni, saat 13.00'te Uşak Üniversitesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin yaratıcı yeteneklerini sergilediği etkinlik, büyük ilgi gördü.

Yarışmaya katılan öğrenciler Halkla İlişkiler kampanyası ve Halkla İlişkiler Sosyal sorumluluk dersleri kapsamında hazırladıkları afişlerle jürinin karşısına çıktı. Toplamda 14 afişin sergilendiği etkinlikte, jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek dereceye giren eserler belirlendi. Öğrencilere başarılarından dolayı plaketler verildi ve sponsor olan Buckin, İncir, Alis, Öncü'den hediye çekleriyle ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Sezgin , öğrencilerin yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yönelik bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Etkinlik, ödül töreninin ardından öğrencilerin eserlerinin incelenmesiyle sona erdi. Katılımcılar, sergilenen afişleri ilgiyle izleyerek öğrencilerin yaratıcı çalışmalarını takdir etti.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu tür etkinliklerle öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymalarını ve kendilerini geliştirmelerini desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.