tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Diş Hekimlerinde Mezuniyet

Manşet 20.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 19.06.2024 - 14:06 681 kez okundu.
 

Uşak Diş Hekimlerinde Mezuniyet

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Uşak Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Bilgin Erdem, Fakültemiz Akademik ve İdari personelleri ile ailelerin katılımı gerçekleşen törende, öğrencilerimizin beş yıllık öğrencilik serüveninin fotoğrafları ve Fakültemiz tanıtım filmi gösterildi. Fakültemiz Dönem Birinci, İkinci ve Üçüncüsüne plaketlerinin verilmesinin ardından Dönem Birincisi Barış Öncü Mezuniyet Kütüğüne ismini çaktı. Konuşmasında öğrencilere ve ailelere seslenen Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, bu sene 4. Dönem Mezunlarımızı veriyoruz, hepsini ayrı ayrı kutluyor ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Diş Hekimliği Fakültesi hem girmesi hem de mezun olması oldukça zor bir bölüm, azim, özveri ve çalışmalarından dolayı önce öğrencilerimizi, bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Üniversitemiz Yönetimi ve siz değerli ailelere çok teşekkür ediyorum dedi.  
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Uşak Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Bilgin Erdem, Fakültemiz Akademik ve İdari personelleri ile ailelerin katılımı gerçekleşen törende, öğrencilerimizin beş yıllık öğrencilik serüveninin fotoğrafları ve Fakültemiz tanıtım filmi gösterildi. Fakültemiz Dönem Birinci, İkinci ve Üçüncüsüne plaketlerinin verilmesinin ardından Dönem Birincisi Barış Öncü Mezuniyet Kütüğüne ismini çaktı.

Konuşmasında öğrencilere ve ailelere seslenen Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, bu sene 4. Dönem Mezunlarımızı veriyoruz, hepsini ayrı ayrı kutluyor ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Diş Hekimliği Fakültesi hem girmesi hem de mezun olması oldukça zor bir bölüm, azim, özveri ve çalışmalarından dolayı önce öğrencilerimizi, bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Üniversitemiz Yönetimi ve siz değerli ailelere çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.