tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Ganime Özadam İlkokulu’nda Su Tasarrufu Kampanyası

Manşet 08.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:44 829 kez okundu.
 

Uşak Ganime Özadam İlkokulu’nda Su Tasarrufu Kampanyası

Su konusunda bilinçli nesiller yetiştirmek için gerçekleştirdiği kampanya kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam eden Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 3. sınıf öğrencileri Yaren Topal, Çağatay Çetin ve Beste Canıtez, Ganime Özadam İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
Okul müdürü Cennet Şabono’nun desteğiyle kampanya kapsamında suyun, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve sınırlı bir kaynak olduğunu, bu nedenle su tasarrufu yaparak hem çevreyi koruyabileceğimizi hem de kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanabileceğimiz öğrencilere slaytlarla anlatıldı. Öğrenciler, konuyla ilgili çeşitli etkinlikler ve resimler yaptı. Slogan ve şiir çalışmaları da yapan öğrenciler eğlenerek su tasarrufunun önemini kavradı. Diğer yandan öğrencilere el yüz yıkarken, diş fırçalarken muslukların gereksiz yere açık bırakılmaması, evlerde veya okullarda damlayan muslukların tamir edilebilmesi için büyüklerden yardım istemeleri konusunda tavsiyelerde bulunuldu. Eğlenceli materyallerle suyun önemi ve tasarruf yöntemlerinin anlatıldığı, çeşitli slaytlarla desteklenen eğitim sonrasında, öğrencilere dağıtılan hediyeler ile suyun korunmasının önemi konusunda bilinçlendirmenin yanı sıra su kullanım kültürünün oluşmasına katkı sağlanmış oldu. Üniversite öğrencileri projeleri hakkında, “Projemiz su kıtlığına farkındalık oluşturmak. Su kıtlığı ülkemizde giderek artmakta bu da bizlerin hayatlarını etkilemektedir. Bu yüzden insanlarımızı bu konuda bilinçlendirmek en temel amacımız. İlkokuldaki çocukları su kıtlığı hakkında bilinçlendirerek, bilinç bir toplumun temelini atmak için çocukları hedef kitle seçtik” dedi.  
Su konusunda bilinçli nesiller yetiştirmek için gerçekleştirdiği kampanya kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam eden Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 3. sınıf öğrencileri Yaren Topal, Çağatay Çetin ve Beste Canıtez, Ganime Özadam İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Okul müdürü Cennet Şabono’nun desteğiyle kampanya kapsamında suyun, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve sınırlı bir kaynak olduğunu, bu nedenle su tasarrufu yaparak hem çevreyi koruyabileceğimizi hem de kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanabileceğimiz öğrencilere slaytlarla anlatıldı. Öğrenciler, konuyla ilgili çeşitli etkinlikler ve resimler yaptı. Slogan ve şiir çalışmaları da yapan öğrenciler eğlenerek su tasarrufunun önemini kavradı. Diğer yandan öğrencilere el yüz yıkarken, diş fırçalarken muslukların gereksiz yere açık bırakılmaması, evlerde veya okullarda damlayan muslukların tamir edilebilmesi için büyüklerden yardım istemeleri konusunda tavsiyelerde bulunuldu.

Eğlenceli materyallerle suyun önemi ve tasarruf yöntemlerinin anlatıldığı, çeşitli slaytlarla desteklenen eğitim sonrasında, öğrencilere dağıtılan hediyeler ile suyun korunmasının önemi konusunda bilinçlendirmenin yanı sıra su kullanım kültürünün oluşmasına katkı sağlanmış oldu. Üniversite öğrencileri projeleri hakkında, “Projemiz su kıtlığına farkındalık oluşturmak. Su kıtlığı ülkemizde giderek artmakta bu da bizlerin hayatlarını etkilemektedir. Bu yüzden insanlarımızı bu konuda bilinçlendirmek en temel amacımız. İlkokuldaki çocukları su kıtlığı hakkında bilinçlendirerek, bilinç bir toplumun temelini atmak için çocukları hedef kitle seçtik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.