tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE ATÖLYE ÇALIŞMASI

Manşet 28.06.2024 - 00:10, Güncelleme: 28.06.2024 - 11:28 652 kez okundu.
 

UŞAK İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE ATÖLYE ÇALIŞMASI

Tiyatro ve Performans Sanatçısı Ayşegül Seda Demir, İletişim Topluluğu’nca Düzenlenen Atölyede Öğrencilerle Buluştu
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olarak pek çok tiyatro oyunu ve dizide sahne alan Ayşegül Seda Demir, Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu’nun davetlisi olarak, fakültemiz öğrencileriyle “Kamera Önü Oyunculuğunda Mekân Olarak Beden” başlığıyla iki gün süren bir atölye gerçekleştirdi. Aynı zamanda müzik, dövüş sanatları, ateş dansı, maske ve kostüm tasarımı ile ilgilenen Demir, 13 kişilik kontenjana kayıt yaptıran öğrencilerden atölye öncesinde bir monolog belirlemelerini ve bu monologlara atölyede sahnelemek üzere hazırlanmalarını istedi. Sinema ve TV Stüdyosu’nda düzenlenen çalışmanın ilk gününde monologlar üzerine herkesin katıldığı etkileşimli eleştiriler eşliğinde düzenlemelerde bulunuldu. Atölye başlangıcında role girmekle ilgili zihin çalışmaları uyguladı. Sağlıklı bir bedene ve zihne kavuşmak için esneme, meditasyon ve denge pratikleri yaparak öğrencilerin rahatlamasını ve performansa kendilerini hazırlamasını sağladı. İlk günün sonunda sergilenen monologlara dair ikinci gün için video kaydına alınmış performanslar istendi. Çalışmalarını sergileyen öğrenciler, Demir’in uzman bilgileri ve direktifleri eşliğinde oyunculuk sanatı üzerine bütüncül bir eğitim alma şansına erişti.  
Tiyatro ve Performans Sanatçısı Ayşegül Seda Demir, İletişim Topluluğu’nca Düzenlenen Atölyede Öğrencilerle Buluştu

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olarak pek çok tiyatro oyunu ve dizide sahne alan Ayşegül Seda Demir, Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu’nun davetlisi olarak, fakültemiz öğrencileriyle “Kamera Önü Oyunculuğunda Mekân Olarak Beden” başlığıyla iki gün süren bir atölye gerçekleştirdi. Aynı zamanda müzik, dövüş sanatları, ateş dansı, maske ve kostüm tasarımı ile ilgilenen Demir, 13 kişilik kontenjana kayıt yaptıran öğrencilerden atölye öncesinde bir monolog belirlemelerini ve bu monologlara atölyede sahnelemek üzere hazırlanmalarını istedi.

Sinema ve TV Stüdyosu’nda düzenlenen çalışmanın ilk gününde monologlar üzerine herkesin katıldığı etkileşimli eleştiriler eşliğinde düzenlemelerde bulunuldu. Atölye başlangıcında role girmekle ilgili zihin çalışmaları uyguladı. Sağlıklı bir bedene ve zihne kavuşmak için esneme, meditasyon ve denge pratikleri yaparak öğrencilerin rahatlamasını ve performansa kendilerini hazırlamasını sağladı. İlk günün sonunda sergilenen monologlara dair ikinci gün için video kaydına alınmış performanslar istendi. Çalışmalarını sergileyen öğrenciler, Demir’in uzman bilgileri ve direktifleri eşliğinde oyunculuk sanatı üzerine bütüncül bir eğitim alma şansına erişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.