tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDE ÖNCELİK KALİTE

Manşet 28.06.2024 - 00:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:24 605 kez okundu.
 

UŞAK İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDE ÖNCELİK KALİTE

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Stratejik Planı ile hedeflenen mezunlarının uluslararası alanda nitelikli girişimci olabilmeleri için çalışıyor.
 İletişim Fakültesi Uşak ÜniversitesiDekanı Prof. Dr. Murat Sezgin, “Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi dünya vatandaşı olabilecek donanıma sahip gençlerin yetiştirilmesine imkân sağlayacak gerekliliklerin ve kuruluşumuzdan bugüne sahip olduğumuz; akıl ve bilim, bilimsel üretkenlik, toplumsal hizmet, ulusaldan evrenselliğe ulaşmak, sürekli iyileştirme ve yenilikçilik gibi değerlerin yönlendirmesi ile ve kalite öncelikli bir yaklaşımla hareket etmektedir” dedi. Dünya üniversite sıralamalarında bulundukları yerin arzu ettikleri seviyelerde olabilmesi için fakültenin tüm çalışmalarını aklın ve bilimin ışığında çok çalışarak başarılabileceklerinin bilincinde olduklarını ifade eden Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin şunları söyledi: “Dünyadaki diğer üniversitelerle ve fakültelerle yarışabilmek için öncelikle; uluslararası bilimsel araştırmaların yapılması, işbirlikleri ve stratejik ortaklıklar kurulması gerekmektedir. Dünyada geçerli olan akreditasyon sistemleri benimsenmelidir. Bunun için de kuruluşumuzdan bugüne kadar temel yaklaşımımız olan kalite anlayışının, bundan sonra da gerek ulusal, gerekse uluslararası kalite standartlarının gözetilerek sürdürüleceği belirtilmelidir. Stratejik yönetimin iletişimsel araçlarının kullanımına yönelik eğitim veren bir birim olarak, İletişim Fakültesi de kendi stratejik planlarını yapmakta ve bu planları sadakatle uygulamak için çaba göstermektedir. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Stratejik Planı ile hedeflenen; mezunlarımızın uluslararası alanda nitelikli girişimci olabilmelerini destekleyecek; bilimsel çalışma, kaynak kullanımı, performans değerleme ve uluslararası aşma çabalarının ön planda tutulması ve tüm birimlerin faaliyet odaklarında uluslararası işbirliği yapmaktır. Bu bağlamda akademik personelin, öğrencilerin ve idari personelin kendisini bir bütünün parçası olarak görebildiği Fakültemiz, üst birimimizin şu ana kadar gösterdiği teveccühün de devamıyla, başarılarımız artarak devam edecektir. Belirlenen hedeflerin en kısa zamanda aşılacağına inancımız; bunun için gerekli istek, azim ve kararlılığımız tamdır.”  
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Stratejik Planı ile hedeflenen mezunlarının uluslararası alanda nitelikli girişimci olabilmeleri için çalışıyor.

 İletişim Fakültesi Uşak ÜniversitesiDekanı Prof. Dr. Murat Sezgin, “ Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi dünya vatandaşı olabilecek donanıma sahip gençlerin yetiştirilmesine imkân sağlayacak gerekliliklerin ve kuruluşumuzdan bugüne sahip olduğumuz; akıl ve bilim, bilimsel üretkenlik, toplumsal hizmet, ulusaldan evrenselliğe ulaşmak, sürekli iyileştirme ve yenilikçilik gibi değerlerin yönlendirmesi ile ve kalite öncelikli bir yaklaşımla hareket etmektedir” dedi.

Dünya üniversite sıralamalarında bulundukları yerin arzu ettikleri seviyelerde olabilmesi için fakültenin tüm çalışmalarını aklın ve bilimin ışığında çok çalışarak başarılabileceklerinin bilincinde olduklarını ifade eden Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin şunları söyledi:

“Dünyadaki diğer üniversitelerle ve fakültelerle yarışabilmek için öncelikle; uluslararası bilimsel araştırmaların yapılması, işbirlikleri ve stratejik ortaklıklar kurulması gerekmektedir. Dünyada geçerli olan akreditasyon sistemleri benimsenmelidir. Bunun için de kuruluşumuzdan bugüne kadar temel yaklaşımımız olan kalite anlayışının, bundan sonra da gerek ulusal, gerekse uluslararası kalite standartlarının gözetilerek sürdürüleceği belirtilmelidir. Stratejik yönetimin iletişimsel araçlarının kullanımına yönelik eğitim veren bir birim olarak, İletişim Fakültesi de kendi stratejik planlarını yapmakta ve bu planları sadakatle uygulamak için çaba göstermektedir.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Stratejik Planı ile hedeflenen; mezunlarımızın uluslararası alanda nitelikli girişimci olabilmelerini destekleyecek; bilimsel çalışma, kaynak kullanımı, performans değerleme ve uluslararası aşma çabalarının ön planda tutulması ve tüm birimlerin faaliyet odaklarında uluslararası işbirliği yapmaktır. Bu bağlamda akademik personelin, öğrencilerin ve idari personelin kendisini bir bütünün parçası olarak görebildiği Fakültemiz, üst birimimizin şu ana kadar gösterdiği teveccühün de devamıyla, başarılarımız artarak devam edecektir. Belirlenen hedeflerin en kısa zamanda aşılacağına inancımız; bunun için gerekli istek, azim ve kararlılığımız tamdır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.