tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Milletvekilleri Uşak Barosu Avukatlarının Gününü Kutladı

Manşet 07.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.04.2024 - 12:43 794+ kez okundu.
 

Uşak Milletvekilleri Uşak Barosu Avukatlarının Gününü Kutladı

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından Avukatlar Günü kutlama mesajları paylaştı.
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Hukukun üstünlüğü, hak ve hakikatin tecellisi için çalışan, Adalet sisteminin temel unsuru ve hak arayışın en önemli vesilesi olan tüm avukatların Avukatlar Günü’nü tebrik etti. AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda meslektaşlarına şu mesajı verdi: “Anayasal düzenin temel taşlarından biri olan hukuk sistemi bünyesinde, hak ve adaletin tecellisinde büyük sorumluluk sahibi olan meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’da, “Görevini hakkıyla yapan, adalet sisteminin en önemli temsilcisi sevgili avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutlarım” paylaşımı yaptı.    
AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından Avukatlar Günü kutlama mesajları paylaştı.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Hukukun üstünlüğü, hak ve hakikatin tecellisi için çalışan, Adalet sisteminin temel unsuru ve hak arayışın en önemli vesilesi olan tüm avukatların Avukatlar Günü’nü tebrik etti. AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda meslektaşlarına şu mesajı verdi:

“Anayasal düzenin temel taşlarından biri olan hukuk sistemi bünyesinde, hak ve adaletin tecellisinde büyük sorumluluk sahibi olan meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’da, “Görevini hakkıyla yapan, adalet sisteminin en önemli temsilcisi sevgili avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutlarım” paylaşımı yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.