tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Milletvekillerinden Geçmiş Olsun Mesajı

Manşet 15.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 14.06.2024 - 16:00 1262 kez okundu.
 

Uşak Milletvekillerinden Geçmiş Olsun Mesajı

Geçtiğimiz Çarşamba günü İlimiz Yenişehir Köyü’nde kuru otlak alanın tutuşmasıyla ve daha sonra ormanlık alana sıçramasıyla büyük bir yangın meydana geldi. Uşak Milletvekilleri çıkan yangın sonrası sosyal medya hesaplarında geçmiş olsun mesajı paylaştılar.
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Uşak ilimiz Merkez Yenişehir köyümüzde kuru otlak bir alanda çıkan yangının rüzgarın etkisiyle orman alanına sıçradığını ve kısa sürede yayıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Yangını söndürmek üzere Uşak Valiliğimiz koordinasyonunda Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere Uşak ilimizdeki tüm kurumlar seferber edinmiştir. 1 helikopter yangın söndürme çalışmalarına başlamıştır. Daha fazla destek için Orman Genel Müdürlüğümüz ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Yangın söndürme ekibinde çalışan kardeşlerimize kolaylıklar dilerim. Allah yardımcıları olsun. İnşaAllah can kaybı olmadan kısa sürede söndürürüz. Tüm Uşak’lı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunarım” dedi. AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Uşak/Merkez/Yenişehir Köyümüzde kuru otlak alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormanlık alanlara sıçrayan yangını söndürmek üzere Uşak Valiliğimiz koordinasyonunda Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm kurumlarımız seferber edilmiştir. 1 helikopter yangın söndürme çalışmalarına başlamış olup, daha fazla destek için Orman Genel Müdürlüğümüz gayret göstermektedir. Uşak'da çıkan orman yangınının bir an önce kontrol altına alınması temennisiyle yangın söndürme ekiplerine kolaylıklar diliyor, yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” sözlerini kullandı. CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, yaptığı paylaşımda, “Karaoba Yenişehir köyümüzde henüz belirlenmeyen bir sebeple çıkan yangının ormanlık alana sıçraması sonucu yangınla mücadele devam etmektedir. Yangının bir an önce kontrol altına alınmasını, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum. Geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.  
Geçtiğimiz Çarşamba günü İlimiz Yenişehir Köyü’nde kuru otlak alanın tutuşmasıyla ve daha sonra ormanlık alana sıçramasıyla büyük bir yangın meydana geldi. Uşak Milletvekilleri çıkan yangın sonrası sosyal medya hesaplarında geçmiş olsun mesajı paylaştılar.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “ Uşak ilimiz Merkez Yenişehir köyümüzde kuru otlak bir alanda çıkan yangının rüzgarın etkisiyle orman alanına sıçradığını ve kısa sürede yayıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Yangını söndürmek üzere Uşak Valiliğimiz koordinasyonunda Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere Uşak ilimizdeki tüm kurumlar seferber edinmiştir. 1 helikopter yangın söndürme çalışmalarına başlamıştır. Daha fazla destek için Orman Genel Müdürlüğümüz ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Yangın söndürme ekibinde çalışan kardeşlerimize kolaylıklar dilerim. Allah yardımcıları olsun. İnşaAllah can kaybı olmadan kısa sürede söndürürüz. Tüm Uşak’lı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunarım” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Uşak/Merkez/Yenişehir Köyümüzde kuru otlak alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormanlık alanlara sıçrayan yangını söndürmek üzere Uşak Valiliğimiz koordinasyonunda Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm kurumlarımız seferber edilmiştir. 1 helikopter yangın söndürme çalışmalarına başlamış olup, daha fazla destek için Orman Genel Müdürlüğümüz gayret göstermektedir. Uşak'da çıkan orman yangınının bir an önce kontrol altına alınması temennisiyle yangın söndürme ekiplerine kolaylıklar diliyor, yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” sözlerini kullandı.

CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, yaptığı paylaşımda, “Karaoba Yenişehir köyümüzde henüz belirlenmeyen bir sebeple çıkan yangının ormanlık alana sıçraması sonucu yangınla mücadele devam etmektedir. Yangının bir an önce kontrol altına alınmasını, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum. Geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.