tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Milletvekillerinden Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Mesajları

Manşet 09.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 08.06.2024 - 15:54 687 kez okundu.
 

Uşak Milletvekillerinden Sınava Girecek Öğrencilere Başarı Mesajları

AK Parti Uşak Milletvekilleri Dr. İsmail Güneş, Av. Fahrettin Tuğrul ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba YKS sınavına girecek öğrenciler için sosyal medya hesaplarında mesaj paylaştı.
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, mesajında “Değerli genç kardeşlerim, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nd (YKS) her birinize başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.. Allah hepinize zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı. AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul, gençlere sınav için yazdığı mesajında “Kıymetli Genç Kardeşim; Cumartesi ve Pazar günü gireceğiniz YKS’de emeklerinizin ve alın terinizin karşılık bulmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum. Bu vesile ile sınavda görev alacak tüm personel ve öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum” sözlerini kullandı. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, sosyal medya paylaşımında “Sevgili gençler, hayallerinize ulaşmanın son bir adımı kaldı. Sizlere inanıyor; hepinize sınavda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Uşak Milletvekilleri Dr. İsmail Güneş, Av. Fahrettin Tuğrul ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba YKS sınavına girecek öğrenciler için sosyal medya hesaplarında mesaj paylaştı.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, mesajında “Değerli genç kardeşlerim, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nd (YKS) her birinize başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.. Allah hepinize zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı. AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul, gençlere sınav için yazdığı mesajında “Kıymetli Genç Kardeşim; Cumartesi ve Pazar günü gireceğiniz YKS’de emeklerinizin ve alın terinizin karşılık bulmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum. Bu vesile ile sınavda görev alacak tüm personel ve öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum” sözlerini kullandı.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, sosyal medya paylaşımında “Sevgili gençler, hayallerinize ulaşmanın son bir adımı kaldı. Sizlere inanıyor; hepinize sınavda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.