tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunlarıyla Buluştu

Manşet 07.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:20 811 kez okundu.
 

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunlarıyla Buluştu

Uşak Üniversite tarafından mezun öğrencilerin üniversiteyle ilişkilerini sürdürmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yıl yapılan Mezunlar günü bu yılda gerçekleşti.
Fakülte ve Meslek Yüksekokulları tarafından stantların açıldığı etkinlikte mezun öğrenciler hem arkadaşlarıyla hem de hocalarıyla bir araya geldi. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi de etkinlik kapsamında açılan stantlarda yerini aldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin ve Fakülte hocalarının yer aldığı standı birçok mezun iletişim fakültesi öğrencisi ziyaret etti. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin yaptığı açıklamada bu tarz etkinliklerin kurum kültürü oluşturmak adına da etkili olduğuna değinerek ’’Mezun öğrencilerimizle mevcut öğrencilerimizi bir araya getirecek birçok etkinlik zaten yapıyoruz. Özellikle sektörde çalışan öğrencilerimizle yaptığımız etkinlikler de sektöre nasıl hazırlanması gerektiği ile ilgili mezunlarımız mevcut öğrencelerimize önemli aktarımlarda bulunuyor. Mezunlar günü vesilesi ile Uşak’a gelen öğrencilerimiz ise hem hocalarıyla hem de arkadaşlarıyla görüşerek hasret gideriyorlar ifadelerini kullandı. Yıllar önce mezun oldukları okullarına tekrar gelip arkadaşları ile eski günleri yâd eden mezunların sevinçleri yüzlerine yansıdı. Birçoğu şehir dışından gelen mezunlar hem hayatlarının en önemli dönemlerini geçirdikleri üniversitelerinde olmaktan hem de uzun zamandır görüşmedikleri arkadaşları ve hocalarıyla tekrar buluşmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarından Hasan Yancı, “Bu etkinlik için Ankara’dan geldim. Tekrar kampüste olmak hocalarımı arkadaşlarımı görmek güzel oldu. Gelecek yıl yapılacak etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum’’ dedi. Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerde mezunlar ile bir araya gelen akademisyenler ve öğrenciler eğitim-öğretim müfredatlarına ilişkin mezunların görüş ve önerilerini aldı. Uşak Üniversitesinde aldıkları eğitimi değerlendiren mezunlar, her geçen gün değişen sektörün ihtiyaçlarını ve taleplerini mezun oldukları bölümler ile paylaştı.  
Uşak Üniversite tarafından mezun öğrencilerin üniversiteyle ilişkilerini sürdürmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yıl yapılan Mezunlar günü bu yılda gerçekleşti.

Fakülte ve Meslek Yüksekokulları tarafından stantların açıldığı etkinlikte mezun öğrenciler hem arkadaşlarıyla hem de hocalarıyla bir araya geldi. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi de etkinlik kapsamında açılan stantlarda yerini aldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin ve Fakülte hocalarının yer aldığı standı birçok mezun iletişim fakültesi öğrencisi ziyaret etti. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin yaptığı açıklamada bu tarz etkinliklerin kurum kültürü oluşturmak adına da etkili olduğuna değinerek ’’Mezun öğrencilerimizle mevcut öğrencilerimizi bir araya getirecek birçok etkinlik zaten yapıyoruz. Özellikle sektörde çalışan öğrencilerimizle yaptığımız etkinlikler de sektöre nasıl hazırlanması gerektiği ile ilgili mezunlarımız mevcut öğrencelerimize önemli aktarımlarda bulunuyor. Mezunlar günü vesilesi ile Uşak’a gelen öğrencilerimiz ise hem hocalarıyla hem de arkadaşlarıyla görüşerek hasret gideriyorlar ifadelerini kullandı.

Yıllar önce mezun oldukları okullarına tekrar gelip arkadaşları ile eski günleri yâd eden mezunların sevinçleri yüzlerine yansıdı. Birçoğu şehir dışından gelen mezunlar hem hayatlarının en önemli dönemlerini geçirdikleri üniversitelerinde olmaktan hem de uzun zamandır görüşmedikleri arkadaşları ve hocalarıyla tekrar buluşmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarından Hasan Yancı, “Bu etkinlik için Ankara’dan geldim. Tekrar kampüste olmak hocalarımı arkadaşlarımı görmek güzel oldu. Gelecek yıl yapılacak etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum’’ dedi.

Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerde mezunlar ile bir araya gelen akademisyenler ve öğrenciler eğitim-öğretim müfredatlarına ilişkin mezunların görüş ve önerilerini aldı. Uşak Üniversitesinde aldıkları eğitimi değerlendiren mezunlar, her geçen gün değişen sektörün ihtiyaçlarını ve taleplerini mezun oldukları bölümler ile paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.