tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK ÜNİVERSİTESİ, ZİRVEDE İLİMİZİ TEMSİL ETTİ

Manşet 24.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.06.2024 - 13:29 628 kez okundu.
 

UŞAK ÜNİVERSİTESİ, ZİRVEDE İLİMİZİ TEMSİL ETTİ

Uşak Üniversitesi'nden Helsinki'de Gerçekleştirilen RAY Triangular Zirvesine Katılım
Avrupa Gençlik Programlarının Araştırmaya Dayalı Analizi ve İzlenmesini amaçlayan ve bu kapsamda alandaki araştırma sonuçlarının çeşitli oturumlarda ele alındığı RAY Triangular Summit Finlandiya'nın Helsinki şehrinde gerçekleştirilmiştir. Zirve, Erasmus+ Gençlik ve Avrupa Dayanışma Programı için en son RAY İzleme anketlerinden elde edilen kanıta dayalı araştırmaları tartışmak üzere uygulama, politika ve araştırma alanlarından 120 katılımcıyı, 24 ulusal delegasyonu ve Avrupalı ​​paydaşları bir araya getirmiştir. Ülkemiz adına Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı uzmanları ile birlikte üniversitemizin Erasmus Kurum Koordinatörü ve Eurodesk İrtibat Kişisi Dr. Ercan Bahtiyar Türkiye Delegasyonu içerisinde yer almıştır. İki gün süren zirvede Finlandiya Gençlik, Spor ve Fiziksel aktivite bakanı Sandra Bergqvist'in açılış konusması ile başlayan zirvede kanıta dayalı araştırma sonuçlarının ele alınması hususunda belirlenen 4 ana zorluğa ilişkin çalıştaylar ve program önceliklerine yönelik tematik verilerin daha derinlemesine ve incelenmesine yönelik oluşturulan çalışma grupları aracılığı ile fikirler ve öneriler geliştirilmiştir.  
Uşak Üniversitesi'nden Helsinki'de Gerçekleştirilen RAY Triangular Zirvesine Katılım

Avrupa Gençlik Programlarının Araştırmaya Dayalı Analizi ve İzlenmesini amaçlayan ve bu kapsamda alandaki araştırma sonuçlarının çeşitli oturumlarda ele alındığı RAY Triangular Summit Finlandiya'nın Helsinki şehrinde gerçekleştirilmiştir. Zirve, Erasmus+ Gençlik ve Avrupa Dayanışma Programı için en son RAY İzleme anketlerinden elde edilen kanıta dayalı araştırmaları tartışmak üzere uygulama, politika ve araştırma alanlarından 120 katılımcıyı, 24 ulusal delegasyonu ve Avrupalı ​​paydaşları bir araya getirmiştir.

Ülkemiz adına Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı uzmanları ile birlikte üniversitemizin Erasmus Kurum Koordinatörü ve Eurodesk İrtibat Kişisi Dr. Ercan Bahtiyar Türkiye Delegasyonu içerisinde yer almıştır. İki gün süren zirvede Finlandiya Gençlik, Spor ve Fiziksel aktivite bakanı Sandra Bergqvist'in açılış konusması ile başlayan zirvede kanıta dayalı araştırma sonuçlarının ele alınması hususunda belirlenen 4 ana zorluğa ilişkin çalıştaylar ve program önceliklerine yönelik tematik verilerin daha derinlemesine ve incelenmesine yönelik oluşturulan çalışma grupları aracılığı ile fikirler ve öneriler geliştirilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.