tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak Üniversitesi’nde Sektör-Öğrenci Buluşmaları..

Manşet 13.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 13.06.2024 - 10:24 860 kez okundu.
 

Uşak Üniversitesi’nde Sektör-Öğrenci Buluşmaları..

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, DHA Muhabiri Fırat Akay İle Buluştu.
Uşak Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu ve DHA Muhabiri Fırat Akay, deneyimlerini Uşak İletişim Fakültesi öğrencileriyle paylaştı. Online olarak gerçekleştirilen buluşmada Akay, Amfi 1'de oturan öğrencilere hitap ederek, “Bir zamanlar sizin oturduğunuz sıralarda ben de oturuyordum” dedi. Akay, üniversite yıllarında ajanslara haber geçtiğini ve medya sektöründe yer almak isteyenlerin daha öğrenciyken bu mesleğe adım atmaları gerektiğini vurguladı. Kadrolu muhabir olmasında öğrencilik döneminde yaptığı haberlerin ve çalışma azminin büyük etkisi olduğunu belirtti. İletişim Fakültesi öğrencilerinin sosyal medyayı etkin bir mecra olarak kullanmaları gerektiğini söyleyen Akay, yapılan işlerin burada paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, bir kuruma bağlı olmadan da kaliteli işler üretilebileceğini ekledi. Geniş Bir İletişim Ağı Kurun Akay, medya çalışanlarının geniş bir insan ağına ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Herkesle iletişim halinde olun ve bu iletişimi koparmayın” dedi. İletişim kurarken insan ilişkileri ile çıkar ilişkilerinin karıştırılmaması gerektiğinin altını çizdi. Çok para kazanmak ya da zengin olmak amacıyla muhabirlik yapılmaması gerektiğini belirten Akay, bu mesleğin gönülden yapılması gerektiğini söyledi. Gazeteciliğin birçok sorunu çözebilecek bir anahtar olduğunu vurgulayan Akay, “İnsanlar adına bir çözüm ürettiğiniz andaki mutluluk paha biçilemez” dedi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.  
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, DHA Muhabiri Fırat Akay İle Buluştu.

Uşak Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu ve DHA Muhabiri Fırat Akay, deneyimlerini Uşak İletişim Fakültesi öğrencileriyle paylaştı. Online olarak gerçekleştirilen buluşmada Akay, Amfi 1'de oturan öğrencilere hitap ederek, “Bir zamanlar sizin oturduğunuz sıralarda ben de oturuyordum” dedi.

Akay, üniversite yıllarında ajanslara haber geçtiğini ve medya sektöründe yer almak isteyenlerin daha öğrenciyken bu mesleğe adım atmaları gerektiğini vurguladı. Kadrolu muhabir olmasında öğrencilik döneminde yaptığı haberlerin ve çalışma azminin büyük etkisi olduğunu belirtti. İletişim Fakültesi öğrencilerinin sosyal medyayı etkin bir mecra olarak kullanmaları gerektiğini söyleyen Akay, yapılan işlerin burada paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, bir kuruma bağlı olmadan da kaliteli işler üretilebileceğini ekledi.

Geniş Bir İletişim Ağı Kurun

Akay, medya çalışanlarının geniş bir insan ağına ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Herkesle iletişim halinde olun ve bu iletişimi koparmayın” dedi. İletişim kurarken insan ilişkileri ile çıkar ilişkilerinin karıştırılmaması gerektiğinin altını çizdi. Çok para kazanmak ya da zengin olmak amacıyla muhabirlik yapılmaması gerektiğini belirten Akay, bu mesleğin gönülden yapılması gerektiğini söyledi. Gazeteciliğin birçok sorunu çözebilecek bir anahtar olduğunu vurgulayan Akay, “İnsanlar adına bir çözüm ürettiğiniz andaki mutluluk paha biçilemez” dedi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlik öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.