tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşaklı bürokratlardan 18 Mart Mesajları

Manşet 19.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:25 748+ kez okundu.
 

Uşaklı bürokratlardan 18 Mart Mesajları

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından birer mesaj yayınladı.
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün mesajında, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi. Ak Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” sözlerine yer verdi. Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Destanı’nı anlatan bir dörtlükle mesajına başlayan Ak Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul; “Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.” Şanlı tarihimize bir destanın yazıldığı Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı rahmet ve duayla anıyorum. Mekanları cennet, makamları âli olsun.” diyerek günün anlam ve önemini dile getirdi. CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaboğa 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin ‘Türk tarihinin en büyük zaferlerinden, tüm dünyaya örnek bir destan” olduğunun altınız çizerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 109 yıl önce bu büyük destanı yazan ve tarihin seyrini değiştiren silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” sözlerine yer verdi. Uşak Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından 18 Mart’a şu sözlerle değindi”18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından birer mesaj yayınladı.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün mesajında, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi.

Ak Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” sözlerine yer verdi.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Destanı’nı anlatan bir dörtlükle mesajına başlayan Ak Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul;

“Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.”

Şanlı tarihimize bir destanın yazıldığı Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı rahmet ve duayla anıyorum. Mekanları cennet, makamları âli olsun.” diyerek günün anlam ve önemini dile getirdi.

CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaboğa 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin ‘Türk tarihinin en büyük zaferlerinden, tüm dünyaya örnek bir destan” olduğunun altınız çizerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 109 yıl önce bu büyük destanı yazan ve tarihin seyrini değiştiren silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” sözlerine yer verdi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından 18 Mart’a şu sözlerle değindi”18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.