tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak’ta Çocuklar İçin Sağlıklı Beslenme Yolculuğu

Manşet 07.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:27 785 kez okundu.
 

Uşak’ta Çocuklar İçin Sağlıklı Beslenme Yolculuğu

Uşak Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları proje ile sağlıklı yaşamın önemini vurguladı.
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Hiranur Gül, Hediye Nur Özkan ve Ceyda Dağlı “ Çocuklar İçin Sağlıklı Beslenme Yolculuğu” isimli Sosyal Sorumluluk Kampanyasının 3. etkinliği kapsamında Uşak/Merkez Yeni Toki İlkokulunda 4 Haziran 2024 tarihinde 2. ve 4. Sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşamda beslenmenin önemini anlatmak için Diyetisyen Sevim Kuşdemir Dincer eşliğinde konferans verdiler. Konferans sonrası öğrencilerle dans ederek ve meyve ikramında bulunarak sağlıklı yaşamın önemini vurguladılar. Etkinlikte öğrencilere konferans vererek sağlıklı yaşam için nelere dikkat etmemiz gerektiğini, hangi besinleri tükenmemiz gerektiğini ve hareketin önemini anlatarak çocuklarda sağlıklı yaşam farkındalığı oluşturmaya çalışıldı. Etkinliğimiz sabah saatlerinde başlayıp Diyetisyen Sevim Hanım eşliğinde çocuklarla keyifli bir konferans gerçekleştirildi. Konferans sonrasında sağlıklı yaşama vurgu yapmak adına Yeni TOKİ İlkokul öğrencilerine meyve ikramında bulunuldu. Etkinlik boyunca bize destek olan sponsorlarımız Diyetisyen Sevim Kuşdemir Dincer başta olmak üzere Yeni TOKİ İlkokul Müdür Yardımcısı Aykan Akarca Yeni TOKİ İlkokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Aksu, Uşak Üniversitesi Antrenör öğrencisi Metin Demir, Halci Yasin Atalar ve bize yardımcı olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.  
Uşak Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları proje ile sağlıklı yaşamın önemini vurguladı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Hiranur Gül, Hediye Nur Özkan ve Ceyda Dağlı “ Çocuklar İçin Sağlıklı Beslenme Yolculuğu” isimli Sosyal Sorumluluk Kampanyasının 3. etkinliği kapsamında Uşak/Merkez Yeni Toki İlkokulunda 4 Haziran 2024 tarihinde 2. ve 4. Sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşamda beslenmenin önemini anlatmak için Diyetisyen Sevim Kuşdemir Dincer eşliğinde konferans verdiler. Konferans sonrası öğrencilerle dans ederek ve meyve ikramında bulunarak sağlıklı yaşamın önemini vurguladılar.

Etkinlikte öğrencilere konferans vererek sağlıklı yaşam için nelere dikkat etmemiz gerektiğini, hangi besinleri tükenmemiz gerektiğini ve hareketin önemini anlatarak çocuklarda sağlıklı yaşam farkındalığı oluşturmaya çalışıldı. Etkinliğimiz sabah saatlerinde başlayıp Diyetisyen Sevim Hanım eşliğinde çocuklarla keyifli bir konferans gerçekleştirildi. Konferans sonrasında sağlıklı yaşama vurgu yapmak adına Yeni TOKİ İlkokul öğrencilerine meyve ikramında bulunuldu. Etkinlik boyunca bize destek olan sponsorlarımız Diyetisyen Sevim Kuşdemir Dincer başta olmak üzere Yeni TOKİ İlkokul Müdür Yardımcısı Aykan Akarca Yeni TOKİ İlkokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Aksu, Uşak Üniversitesi Antrenör öğrencisi Metin Demir, Halci Yasin Atalar ve bize yardımcı olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.