tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK’TA GECE HASATLARI KONTROL ALTINDA

Manşet 26.06.2024 - 00:00, Güncelleme: 26.06.2024 - 10:05 661 kez okundu.
 

UŞAK’TA GECE HASATLARI KONTROL ALTINDA

İlimizde art arda meydana gelen yangınların ardından, çıkması muhtemel yangınların önlenmesi için Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri il ve ilçe genelinde biçerdöverin gece hasatlarını kontrol altında tutuyor.
Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Ali Oktar ile birlikte ilimiz merkezine bağlı İlyaslı Köyü’nde gece hasadı yapan biçerdöverleri kontrol etti. İlyaslı Köyü Muhtarı Ramazan Temel'in eşlik ettiği kontrollerde, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir üreticiler ve biçerdöver operatörleri ile hasat dönemi hakkında sohbet ederek bol ve bereketli bir hasat sezonu diledi. İl Müdürü Bilir, “Şehrimiz genelinde tüm birimlerimizle birlikte gece gündüz demeden hasat dönemini kontrollü bir şekilde tamamlamak için çalışıyoruz. Anız yangınları başta olmak üzere, ormanlık alanlarda da ateş yakılmaması konusunda vatandaşlarımıza uyarılarımız devam ediyor. Ayrıca gece hasatlarında biçerdöverlerle hasat sırasında tarlalarda muhtarlıklara ait su tankerlerinin hazır bulundurulmasını önemle belirtiyoruz” diye konuştu. İlyaslı Köyü Muhtarı Ramazan Temel ise, “Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir ile köyümüzdeki biçerdöverlere gece denetlemesi yaptık. Nazik ziyareti için kendilerine çok teşekkür ederim. Biçerdöverle Hasatta Tane Kayıplarının Önlenmesinin İnsan Beslenmesi Açısından Önemi; Dünyamızda ve bilhassa Ülkemizde insan beslenmesinde en büyük temel gıdanın tahıl ve tahıl ürünleri olduğu herkesin malumudur. Ülkemizdeki toplam arazinin üçte ikisi tahıla ayrılı olduğu halde zaman zaman tahıl ithal ettiğimizde acı bir gerçektir. Dünya üzerindeki ve Ülkemizdeki tahıl alanları artık sınırlıdır. Buna rağmen nüfus hızla artmakta ve açlıklar yer yer kendisini göstermektedir” dedi.  
İlimizde art arda meydana gelen yangınların ardından, çıkması muhtemel yangınların önlenmesi için Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri il ve ilçe genelinde biçerdöverin gece hasatlarını kontrol altında tutuyor.

Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Ali Oktar ile birlikte ilimiz merkezine bağlı İlyaslı Köyü’nde gece hasadı yapan biçerdöverleri kontrol etti. İlyaslı Köyü Muhtarı Ramazan Temel'in eşlik ettiği kontrollerde, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir üreticiler ve biçerdöver operatörleri ile hasat dönemi hakkında sohbet ederek bol ve bereketli bir hasat sezonu diledi. İl Müdürü Bilir, “Şehrimiz genelinde tüm birimlerimizle birlikte gece gündüz demeden hasat dönemini kontrollü bir şekilde tamamlamak için çalışıyoruz. Anız yangınları başta olmak üzere, ormanlık alanlarda da ateş yakılmaması konusunda vatandaşlarımıza uyarılarımız devam ediyor. Ayrıca gece hasatlarında biçerdöverlerle hasat sırasında tarlalarda muhtarlıklara ait su tankerlerinin hazır bulundurulmasını önemle belirtiyoruz” diye konuştu.

İlyaslı Köyü Muhtarı Ramazan Temel ise, “ Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir ile köyümüzdeki biçerdöverlere gece denetlemesi yaptık. Nazik ziyareti için kendilerine çok teşekkür ederim. Biçerdöverle Hasatta Tane Kayıplarının Önlenmesinin İnsan Beslenmesi Açısından Önemi; Dünyamızda ve bilhassa Ülkemizde insan beslenmesinde en büyük temel gıdanın tahıl ve tahıl ürünleri olduğu herkesin malumudur. Ülkemizdeki toplam arazinin üçte ikisi tahıla ayrılı olduğu halde zaman zaman tahıl ithal ettiğimizde acı bir gerçektir. Dünya üzerindeki ve Ülkemizdeki tahıl alanları artık sınırlıdır. Buna rağmen nüfus hızla artmakta ve açlıklar yer yer kendisini göstermektedir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.