tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak'ta tarlada başlayan yangın ormanı kül etti

Manşet 14.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:20 1118 kez okundu.
 

Uşak'ta tarlada başlayan yangın ormanı kül etti

Uşak’ın merkeze bağlı Güre ve Yenişehir köyleri sınırlarında hububat ekili bir tarlada başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Rüzgarında etkisi ile biranda büyüyen alevler büyük bir alanda zarara yol açtı.
Uşak’ın merkeze bağlı Güre Köyü çıkışı ve Yenişehir köyü sınırlarında bir tarlada bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisi ile büyüyen alevler, ormanlık alanı sardı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye 70 arazöz, 1 yangın söndürme uçağı ve 2 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangını Uşak Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler, Uşak Belediyesi ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye araçları ve çok sayıda ekip tarafından büyük uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Yangın nedeniyle Uşak-İzmir karayolu zaman zaman trafiğe kapatıldı. Uşak Vali Vekili Önder Can, CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Merkez ilçemize bağlı Yenişehir köyü civarında tahıl tarlasında başlayıp meyve ağaçlarına ve ormana sıçrayarak büyüyen yangın alanına giderek incelemelerde bulunduk. Yangını kontrol altına almaya çalışan ekiplere kolaylıklar dilerim” dedi.  
Uşak’ın merkeze bağlı Güre ve Yenişehir köyleri sınırlarında hububat ekili bir tarlada başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Rüzgarında etkisi ile biranda büyüyen alevler büyük bir alanda zarara yol açtı.

Uşak’ın merkeze bağlı Güre Köyü çıkışı ve Yenişehir köyü sınırlarında bir tarlada bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın etkisi ile büyüyen alevler, ormanlık alanı sardı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye 70 arazöz, 1 yangın söndürme uçağı ve 2 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangını Uşak Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazözler, Uşak Belediyesi ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye araçları ve çok sayıda ekip tarafından büyük uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi. Yangın nedeniyle Uşak-İzmir karayolu zaman zaman trafiğe kapatıldı.

Uşak Vali Vekili Önder Can, CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Merkez ilçemize bağlı Yenişehir köyü civarında tahıl tarlasında başlayıp meyve ağaçlarına ve ormana sıçrayarak büyüyen yangın alanına giderek incelemelerde bulunduk. Yangını kontrol altına almaya çalışan ekiplere kolaylıklar dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.