tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UTSO’DAN DUYURU..

Manşet 03.12.2023 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2023 - 09:39 592+ kez okundu.
 

UTSO’DAN DUYURU..

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Fabrikalarda buhar kazanları, paslanmaz baca sistemleri ve yangın yönetmeliği genel bilgilendirme toplantısı düzenliyor.
Uşak Organize Sanayi Bölgesinde 07 Aralık Perşembe günü  saat 13.30’da düzenlenecek toplantı da Mustafa Sarı Buhar Kazanları, Muammer Akgün Paslanmaz baca sistemleri, Mustafa bozkurt Yangın yönetmeliği, M. İzzet Uğur Yangın güvenlik tedbirleri, Şermin Mıdık Yangın sistemleri ve sigorta işlemleri konularında bilgilendirmeler yapacaklar. UTSO sosyal medyadan duyurduğu toplantı bildiriminde şöyle dedi. ‘’Fabrikalarda Mekanik Sistemler Bilgilendirme Toplantısı 07.12 2023 Perşembe 13:30 Uşak Organize Sanayi Bölgesi  Konferans Salonu Fabrikalarda Buhar Kazanları, Paslanmaz Baca Sistemleri, Yangın Yönetmeliği ve Sigorta İşlemleri Genel Bilgilendirme’’
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Fabrikalarda buhar kazanları, paslanmaz baca sistemleri ve yangın yönetmeliği genel bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde 07 Aralık Perşembe günü  saat 13.30’da düzenlenecek toplantı da Mustafa Sarı Buhar Kazanları, Muammer Akgün Paslanmaz baca sistemleri, Mustafa bozkurt Yangın yönetmeliği, M. İzzet Uğur Yangın güvenlik tedbirleri, Şermin Mıdık Yangın sistemleri ve sigorta işlemleri konularında bilgilendirmeler yapacaklar.

UTSO sosyal medyadan duyurduğu toplantı bildiriminde şöyle dedi.

‘’Fabrikalarda Mekanik Sistemler Bilgilendirme Toplantısı

07.12 2023 Perşembe

13:30

Uşak Organize Sanayi Bölgesi  Konferans Salonu

Fabrikalarda Buhar Kazanları,

Paslanmaz Baca Sistemleri,

Yangın Yönetmeliği ve

Sigorta İşlemleri Genel Bilgilendirme’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.