tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Vali Ergün ve CHP’li Karaoba’dan Dünya Otizm Farkındalık Günü Mesajı

Manşet 03.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:57 719+ kez okundu.
 

Vali Ergün ve CHP’li Karaoba’dan Dünya Otizm Farkındalık Günü Mesajı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya hesaplarında 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün anlam ve önemine değinen mesajlar yayınladı.
Otizmin engel değil bir farklılık olduğunun altını çizen Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’nın Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajında, “Otizm, doğuştan olan, beynin ve sinir sisteminin farklı yapısından ya da işleyişinden kaynaklandığı kabul edilen nörobiyolojik bir bozukluktur. Başkalarıyla etkileşimde bulunmayı engelleyen ve kişinin kendi iç dünyasıyla baş başa kalmasına yol açan otizm, genellikle 3 yaştan önce ortaya çıkmakta ve bireylerin sosyal iletişim, etkileşim ve davranışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğunu kabul ederek aynı dünyayı paylaştığımız otizmli bireylere karşı duyarlı olmalıyız. Hayatı bir arada paylaştığımız tüm bireyler çok özel, bu bilinçle hareket etmeliyiz” diye konuştu.  
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya hesaplarında 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün anlam ve önemine değinen mesajlar yayınladı.

Otizmin engel değil bir farklılık olduğunun altını çizen Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’nın Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajında, “Otizm, doğuştan olan, beynin ve sinir sisteminin farklı yapısından ya da işleyişinden kaynaklandığı kabul edilen nörobiyolojik bir bozukluktur. Başkalarıyla etkileşimde bulunmayı engelleyen ve kişinin kendi iç dünyasıyla baş başa kalmasına yol açan otizm, genellikle 3 yaştan önce ortaya çıkmakta ve bireylerin sosyal iletişim, etkileşim ve davranışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğunu kabul ederek aynı dünyayı paylaştığımız otizmli bireylere karşı duyarlı olmalıyız. Hayatı bir arada paylaştığımız tüm bireyler çok özel, bu bilinçle hareket etmeliyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.