tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

VALİ ERGÜN, “YEŞİL VATANIMIZI HEP BİRLİKTE KORUYALIM”

Manşet 29.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.06.2024 - 12:43 706 kez okundu.
 

VALİ ERGÜN, “YEŞİL VATANIMIZI HEP BİRLİKTE KORUYALIM”

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, ilimizdeki kurum ve kuruluş müdürleri ile düzenlediği toplantıda orman yangınlarını değerlendirdi.
İlimizde son dönemde meydana gelen orman yangınlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak ve olası orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri güçlendirmek amacıyla Vali Dr. Turan Ergün başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. ‘Yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım’ diyerek sözlerine başlayan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, ilimizde Haziran ayı içinde meydana gelen orman yangınlarına değinerek, yangınlara müdahale eden, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Uşak Valisi Dr. Turan Ergün toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede; “12 Haziran 2024 tarihinde Merkeze bağlı Yenişehir Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 121 kara ve hava aracı, 365 personel ve gönüllü 18 Haziran 2024 tarihinde Merkeze bağlı Köprübaşı Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 161 kara ve hava aracı 457 personel ve gönüllü, 21 Haziran 2024 tarihinde Ulubey’e bağlı Kışla Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 117 kara ve hava aracı 315 personel ve gönüllü ile müdahale edilmiştir. Yangına müdahalede emeği geçen tüm kamu kurum-kuruluşlarına ve personeline, sivil toplum kuruluşlarına ve gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, ilimizdeki kurum ve kuruluş müdürleri ile düzenlediği toplantıda orman yangınlarını değerlendirdi.

İlimizde son dönemde meydana gelen orman yangınlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak ve olası orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri güçlendirmek amacıyla Vali Dr. Turan Ergün başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. ‘Yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım’ diyerek sözlerine başlayan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, ilimizde Haziran ayı içinde meydana gelen orman yangınlarına değinerek, yangınlara müdahale eden, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede; “12 Haziran 2024 tarihinde Merkeze bağlı Yenişehir Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 121 kara ve hava aracı, 365 personel ve gönüllü 18 Haziran 2024 tarihinde Merkeze bağlı Köprübaşı Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 161 kara ve hava aracı 457 personel ve gönüllü, 21 Haziran 2024 tarihinde Ulubey’e bağlı Kışla Köyü'nde meydana gelen orman yangınına; 117 kara ve hava aracı 315 personel ve gönüllü ile müdahale edilmiştir. Yangına müdahalede emeği geçen tüm kamu kurum-kuruluşlarına ve personeline, sivil toplum kuruluşlarına ve gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.