tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Yalancı oyunu Uşak’ta tiyatro severlerle buluşacak

Manşet 12.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 11.06.2024 - 16:10 830 kez okundu.
 

Yalancı oyunu Uşak’ta tiyatro severlerle buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından Uşak’ta “Yalancı” adlı oyun sahnelenecek.
Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Kültür Merkezi Büyük Salon’da 28 Haziran’da saat 20.00’de sahnelenecek Yalancı adlı oyunun 30 TL olan biletleri Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. OYUNUN KONUSU: Carlo Goldoni’nin‘Yalancı’ adlı oyununda Commediadell’Arte’yi koruyarak ve bir taraftan da kendi halk tiyatromuz olan Orta Oyunu’ndan vazgeçmeyerek iki halk tiyatrosu geleneğini harmanlanan, paranın en geçerli ‘’değer’’ olduğu, ilişkileri paranın belirlediği bir sistem. Aşkların bile alınıp satılabildiği bir dünya algısı. Hayatın, birdenbire umulmadık bir biçimde yalanın kendisi olduğunu anladığımız o sihirli an. Yaşasın ince buluşlar. Hadi dansımızı edelim!”  
Kültür ve Turizm Bakanlığı Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından Uşak’ta “Yalancı” adlı oyun sahnelenecek.

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Kültür Merkezi Büyük Salon’da 28 Haziran’da saat 20.00’de sahnelenecek Yalancı adlı oyunun 30 TL olan biletleri Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

OYUNUN KONUSU: Carlo Goldoni’nin‘Yalancı’ adlı oyununda Commediadell’Arte’yi koruyarak ve bir taraftan da kendi halk tiyatromuz olan Orta Oyunu’ndan vazgeçmeyerek iki halk tiyatrosu geleneğini harmanlanan, paranın en geçerli ‘’değer’’ olduğu, ilişkileri paranın belirlediği bir sistem. Aşkların bile alınıp satılabildiği bir dünya algısı. Hayatın, birdenbire umulmadık bir biçimde yalanın kendisi olduğunu anladığımız o sihirli an. Yaşasın ince buluşlar. Hadi dansımızı edelim!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.