tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Yalım’dan Güneş’e gönderme “Bende ki yiğitlik ve mertliğin sende anca sadakası olur”

Manşet 28.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:09 864 kez okundu.
 

Yalım’dan Güneş’e gönderme “Bende ki yiğitlik ve mertliğin sende anca sadakası olur”

Uşak Belediyesi’nin AK Partili belediye başkanlığı döneminde okulların yıkılmasını ve yerine yapılmamasını sert sözlerle eleştiren CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’e “Bende ki yiğitliğin, bende ki mertliğin anca sende sadakası olur” dedi.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, okulların yıkıldığı bölgede yerine cami yapılmasının planlandığını ancak o bölgeye Uşak Lisesi’nin yeniden yaptırılacağını ve yapılması planan caminin de 50 metre ileriye yaptırılacağını söyledi. Başkan Yalım, yaptığı konuşmada, “Şu an bulunduğumuz nokta Dörtyol’da ki belediyemizin Çayzade dediği tesisimizin hemen arka tarafıdır. Yani polis noktasının hemen arkasıdır. Buraya daha önceki belediye başkanlığı zamanında 6 bin metrekarelik bir alanda büyük bir cami alanı tasarlamış, bunun yanında da sosyal tesis olarak herhangi birşey yok. Bölgede biliyorsunuz, daha önceleri 5 adet okulumuz vardı. Hatta Uşak’ımızın sembolü olan Uşak Lisesi vardı. Peki Uşak Lisesi nereye gitti? 5 kilometre ileriye izmir yolundaki binaya gitti. Maalesef geçen yıl iki tane kız öğrencimiz orada trafik kazasında vefat etti. Göreve geldikten sonra özellikle Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki yetkililerle görüştükten sonra buradaki cami alanını kesinlikle yok etmiyoruz. Cami yapmaktan vazgeçmiyoruz. Cami planını değiştirmiyoruz. Sadece caminin yerini 50 metre yukarıya alıp böylelikle vatandaşımıza söz verilen caminin yerine tekrar yapılmasıyla alakalı hemfikir olduğumuzu, bakanlıkla da hemfikir olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’i sert sözlerle eleştiren Başkan Yalım, “Geçen dönemki mevkidaşım Sayın Uşak Milletvekili İsmail Güneş dedi ki; ‘Sayın Yalım, belediye başkanı olduktan sonra cami planını iptal etti.’ Yalan, külliyen yalan, biz camiye falan karşı değiliz. Elhamdülillah müslümanız ancak vatandaşımızın ihtiyaçlarını da gereği şeklinde yerine getirmek zorundayız. Ey Sayın İsmail Güneş, burada daha önce  5 tane okul vardı, nerede bu okullar? Senin zamanında yıkıldı bu okullar. Senin zamanında yıkıldı bu okullar, yenisini nereye yaptırdın? Uşak genelinde 572 adet cami var. 127 adet okul var. Bende diyorum ki işte bu olduğumuz noktaya Uşak’ın sembolü olan Uşak Lisesi’ni yaptıracağım. Camimizi de hemen 50 metre ileriye yan yana yaptıracağız. Ben rahmetli babam adına Sivaslı’da Dursun Yalım Fen Lisesi’ni yaptırmış bir kişiyim. Uşak’ta da okul yaptırmaya devam edeceğiz. Sen vatandaşa gel bu beş tane yıkılan okulun yerine ne yaptırdığını anlat. Biz Uşak’ta hem caminin hem de Uşak Lisesi’nin yapılmasıyla alakalı gereken değişikliği vatandaştan aldığımız yetkiyle yapacağız. Bu arada Sayın İsmail Güneş demiş ki “Yiğitsen, mertsen çık açıklama yap.” Hem yiğidim, hem merdim. Bende ki yiğitliğin, bende ki metliğin sende anca sadakası olur” diye konuştu.  
Uşak Belediyesi’nin AK Partili belediye başkanlığı döneminde okulların yıkılmasını ve yerine yapılmamasını sert sözlerle eleştiren CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’e “Bende ki yiğitliğin, bende ki mertliğin anca sende sadakası olur” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, okulların yıkıldığı bölgede yerine cami yapılmasının planlandığını ancak o bölgeye Uşak Lisesi’nin yeniden yaptırılacağını ve yapılması planan caminin de 50 metre ileriye yaptırılacağını söyledi. Başkan Yalım, yaptığı konuşmada, “Şu an bulunduğumuz nokta Dörtyol’da ki belediyemizin Çayzade dediği tesisimizin hemen arka tarafıdır. Yani polis noktasının hemen arkasıdır. Buraya daha önceki belediye başkanlığı zamanında 6 bin metrekarelik bir alanda büyük bir cami alanı tasarlamış, bunun yanında da sosyal tesis olarak herhangi birşey yok. Bölgede biliyorsunuz, daha önceleri 5 adet okulumuz vardı. Hatta Uşak’ımızın sembolü olan Uşak Lisesi vardı. Peki Uşak Lisesi nereye gitti? 5 kilometre ileriye izmir yolundaki binaya gitti. Maalesef geçen yıl iki tane kız öğrencimiz orada trafik kazasında vefat etti. Göreve geldikten sonra özellikle Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki yetkililerle görüştükten sonra buradaki cami alanını kesinlikle yok etmiyoruz. Cami yapmaktan vazgeçmiyoruz. Cami planını değiştirmiyoruz. Sadece caminin yerini 50 metre yukarıya alıp böylelikle vatandaşımıza söz verilen caminin yerine tekrar yapılmasıyla alakalı hemfikir olduğumuzu, bakanlıkla da hemfikir olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’i sert sözlerle eleştiren Başkan Yalım, “Geçen dönemki mevkidaşım Sayın Uşak Milletvekili İsmail Güneş dedi ki; ‘Sayın Yalım, belediye başkanı olduktan sonra cami planını iptal etti.’ Yalan, külliyen yalan, biz camiye falan karşı değiliz. Elhamdülillah müslümanız ancak vatandaşımızın ihtiyaçlarını da gereği şeklinde yerine getirmek zorundayız. Ey Sayın İsmail Güneş, burada daha önce  5 tane okul vardı, nerede bu okullar? Senin zamanında yıkıldı bu okullar. Senin zamanında yıkıldı bu okullar, yenisini nereye yaptırdın? Uşak genelinde 572 adet cami var. 127 adet okul var. Bende diyorum ki işte bu olduğumuz noktaya Uşak’ın sembolü olan Uşak Lisesi’ni yaptıracağım. Camimizi de hemen 50 metre ileriye yan yana yaptıracağız. Ben rahmetli babam adına Sivaslı’da Dursun Yalım Fen Lisesi’ni yaptırmış bir kişiyim. Uşak’ta da okul yaptırmaya devam edeceğiz. Sen vatandaşa gel bu beş tane yıkılan okulun yerine ne yaptırdığını anlat. Biz Uşak’ta hem caminin hem de Uşak Lisesi’nin yapılmasıyla alakalı gereken değişikliği vatandaştan aldığımız yetkiyle yapacağız. Bu arada Sayın İsmail Güneş demiş ki “Yiğitsen, mertsen çık açıklama yap.” Hem yiğidim, hem merdim. Bende ki yiğitliğin, bende ki metliğin sende anca sadakası olur” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.