tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

YANGINLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Manşet 24.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.06.2024 - 13:27 810 kez okundu.
 

YANGINLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Uşak’ta bayram sürecinde başlayan ve bir türlü önüne geçilemeyen orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi.
Uşak'ın Ulubey ilçesine bağlı Kışla köyü yakınlarında henüz sebebi belirlenemeyen nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Vali Vekili Önder Can, Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ve Ulubey Kaymakamı İbrahim Coşkunaslan; Ulubey Kışla köyü yakınlarındaki ormanlık bölgede çıkan yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan devam eden çalışmaları yerinde incelediler. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kışla Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktığını ve söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Özkan Yalım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Ulubey Kışla köyü yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığını öğrenmiş bulunmaktayız. İhbar üzerine bölgeye İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekipler ve Uşak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ile 1 helikopter sevk edilmiştir. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak adına çalışmalarımıza devam ediyor, bir daha böyle bir afetin yaşanmamasını temenni ediyoruz” sözlerini kullandı. AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, çıkan yangın kapsamına ilişkin “Uşak Ulubey ilçesi kışla köyü de orman yangını başlamış olup söndürmek için çalışmalar başlatıldı. İnşallah kısa sürede söndürülür. Allah her türlü afad'tan korusun. Uşaklı hemşerilerimize geçmiş olsun dilerimi iletirim. Allah beterinden korusun” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, çıkan yangın ile ilgili sosyal medya hesabında “Uşak Ulubey İlçesi Kışla köyümüzde de maalesef orman yangını başlamıştır. Umarım kısa sürede söndürülür. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.  
Uşak’ta bayram sürecinde başlayan ve bir türlü önüne geçilemeyen orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi.

Uşak'ın Ulubey ilçesine bağlı Kışla köyü yakınlarında henüz sebebi belirlenemeyen nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Vali Vekili Önder Can, Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ve Ulubey Kaymakamı İbrahim Coşkunaslan; Ulubey Kışla köyü yakınlarındaki ormanlık bölgede çıkan yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan devam eden çalışmaları yerinde incelediler. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kışla Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktığını ve söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Özkan Yalım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “ Ulubey Kışla köyü yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığını öğrenmiş bulunmaktayız. İhbar üzerine bölgeye İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekipler ve Uşak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ile 1 helikopter sevk edilmiştir. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını kontrol altına almak için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak adına çalışmalarımıza devam ediyor, bir daha böyle bir afetin yaşanmamasını temenni ediyoruz” sözlerini kullandı.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, çıkan yangın kapsamına ilişkin “ Uşak Ulubey ilçesi kışla köyü de orman yangını başlamış olup söndürmek için çalışmalar başlatıldı. İnşallah kısa sürede söndürülür. Allah her türlü afad'tan korusun. Uşaklı hemşerilerimize geçmiş olsun dilerimi iletirim. Allah beterinden korusun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, çıkan yangın ile ilgili sosyal medya hesabında “ Uşak Ulubey İlçesi Kışla köyümüzde de maalesef orman yangını başlamıştır. Umarım kısa sürede söndürülür.

Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.