tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk

Manşet 18.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 17.05.2024 - 14:48 954+ kez okundu.
 

Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Sosyal Sorumluluk Kampanyası” Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk”
​Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik 4.sınıf öğrencileri olan Zehra Çetin ve Zübeyde Yamanoğlu Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden hizmet alan çocuklarımıza sosyal sorumluluk kampanyaları kapsamında “Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk” diyerek yola çıktılar. ​Bu sosyal sorumluluk kampanyası çerçevesinde seçilen öğrenciler Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Atölyesinde gazetecilik mesleğini tanıdılar. Tanıtımlar içerisinde “Gazetecilik mesleği nedir?, Bu meslek sahipleri neler yaparlar?, Haber nasıl çekilir ve yazılır ?” gibi konuları ele alarak öğrencilere sunum hazırlandı aynı zamanda onlara kendi haberlerini videoya çekme fırsatı verildi. Hem öğrenciler meslek tercihlerinde bilgilendi hem de üniversite hayatı akademik dönemler ve kampüs hakkında da bilgi aldılar. ​Aldıkları eğitim sırasında aynı zamanda İletişim Fakültesi’nin Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Demir ile hem dersine girip tanıştılar hem de Demir ile röportaj yaptılar. Eğitim içerisinde son olarak da kurgu ve montaj eğitimi ile etkinliğin sonuna vardılar.  
Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Sosyal Sorumluluk Kampanyası” Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk”

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik 4.sınıf öğrencileri olan Zehra Çetin ve Zübeyde Yamanoğlu Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden hizmet alan çocuklarımıza sosyal sorumluluk kampanyaları kapsamında “Kalemin Gücüyle Umut Ver: Gazetecilikle Geleceğe Yolculuk” diyerek yola çıktılar.

​Bu sosyal sorumluluk kampanyası çerçevesinde seçilen öğrenciler Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Atölyesinde gazetecilik mesleğini tanıdılar. Tanıtımlar içerisinde “Gazetecilik mesleği nedir?, Bu meslek sahipleri neler yaparlar?, Haber nasıl çekilir ve yazılır ?” gibi konuları ele alarak öğrencilere sunum hazırlandı aynı zamanda onlara kendi haberlerini videoya çekme fırsatı verildi. Hem öğrenciler meslek tercihlerinde bilgilendi hem de üniversite hayatı akademik dönemler ve kampüs hakkında da bilgi aldılar.

​Aldıkları eğitim sırasında aynı zamanda İletişim Fakültesi’nin Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Demir ile hem dersine girip tanıştılar hem de Demir ile röportaj yaptılar. Eğitim içerisinde son olarak da kurgu ve montaj eğitimi ile etkinliğin sonuna vardılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.